Pilnas produkcijos asortimentas – nuolat sandėlyje!

22.07.2016

STARCO EG

Produkcijos asortimentas ženkliai išsiplėtė 

STARCO Eastern Group tapus Bohnenkamp Group nare, ženkliai išsiplėtė mūsų bendrovės siūlomos produkcijos asortimentas.

Šiuo metu pagrindiniame bendrovės asortimente siūloma maždaug 2000 pozicijų padangų, ratlankių, kamerų, sukomplektuotų ratų ir ratų sudvejinimo sistemų, skirtų mototechnikai, žemės ūkio, pramoninei, statybų, kalnakasybos, krovininei, sodo ir kitai specialios paskirties technikai.

Visada prieinama sandėlyje!

Mes suprantame, kaip svarbu yra mūsų klientams gauti jiems rūpimas prekes per kuo trumpesnį laiką, geriausiai – nedelsiant. Todėl bendrovės STARCO sandėliuose klientų visada laukia pilnas paklausiausios produkcijos asortimentas.

Asortimento naujovės

Padangos žemės ūkio technikai

Padangų žemės ūkio technikai segmente pradėti siūlyti nauji, rinkoje paklausūs BKT, Voltyre, Kenda ir Deestone prekės ženklų dydžiai ir modeliai, tarp jų ВКТ Agrimax padangos, skirtos traktoriams ir kombainams, kuriose įdiegta IF ir VF technologija. STARCO padangų, skirtų žemės ūkio technikai, asortimentas išsiplėtė nuo 248 iki 471 pozicijos.

Padangos pramoninei, statybų ir stambiagabaritei technikai

Pradėjus intensyviai bendradarbiauti su žinomos Indijos gamintojos – įmonės BKT – pramoninių padangų padaliniu, nuo šiol STARCO sandėliuose nuolat siūlomas pilnas BKT padangų asortimentas, skirtų šakiniams krautuvams, mini krautuvams, pramoniniams traktoriams, teleskopiniams krautuvams, automobiliniams kranams, ekskavatoriams, greideriams, asfalto ir grunto volams, frontaliniams, požeminiams ir uostų krautuvams, šarnyrinio ir standžiojo rėmo savivarčiams ir kitai specialios paskirties technikai. Be to, pramoninių, statybos ir stambiagabaričių padangų asortimentas papildytas naujais Kenda, Deestone, STARCO ir Voltyre padangų dydžiais. STARCO padangų, skirtų pramoninei technikai, asortimentas išsiplėtė nuo 186 iki 419 pozicijų.

Padangos mototechnikai

Pagrindinė mototechnikai skirtų padangų naujovė yra tai, kad artimiausiu metu bendrovės sandėlius pasieks nauji populiarūs Kenda padangų, skirtų plento motociklams, dydžiai. Be to, asortimentas papildytas naujais Kenda ir Deestone padangų, skirtų keturračiams, krosiniams motociklams ir kartingams, dydžiais ir modeliais. STARCO padangų, skirtų mototechnikai, asortimentas išsiplėtė nuo 149 iki 202 pozicijų.

Padangos krovininiams automobiliams

Naujas produkcijos segmentas, kuriuo netrukus bus papildytas mūsų asortimentas, tai Windpower ir Deestone prekės ženklų padangos krovininiams automobiliams. Esame įsitikinę, kad mūsų esami ir būsimi klientai deramai įvertins šią naujovę.

Mūsų asortimentas ir ateityje bus nuolat plečiamas, kad maksimaliai atitiktų mūsų klientų poreikius. Jeigu Jums nepavyko rasti reikiamo dydžio padangų, praneškite mums apie tai. Mes būtinai pasirūpinsime, kad Jūsų ieškomo dydžio padangų nepritrūktų mūsų sandėlyje.


Išsamesnės informacijos apie asortimentą, kainas ir bendradarbiavimo sąlygas prašome teirautis mūsų pardavimo biure:

STARCO UAB, S. Žukausko 49-87, LT- 09131, Vilnius.
Tel.+37052332355, mob.tel. +37061617513, E-mail: info@starco.lt