BKT EARTHMAX SR41 padangos – puikus darbas bet kokiomis gamtos sąlygomis!

13.07.2017
29.5R25 BKT EARTHMAX SR41 E-4

Dar viena BKT EARTHMAX SR41 padangų modelio sėkmė – 3 000 motovalandų – jau praeitis, “5 min normalaus skrydžio”, padangų eksploatavimas tęsiamas. 

Šešios 29.5R25 BKT EARTHMAX SR41 E-4 padangos buvo sumontuotos ant karjerinio savivarčio VOLVO A40D, dirbančio Kazachstano kalnakasybos įmonėje.

Visos padangos sėkmingai įveikė nustatytą 3000 motovalandų garantinę ridą ir darbuojasi toliau. Svarbu, kad be ridos, t.y. protektoriaus nusidėvėjimo patvarumo, šis SR41 modelis pademonstravo puikias eksploatacines savybes. Žiemos sezono metu, kai temperatūra nukrisdavo iki -36°С, pavasarinio atlydžio sąlygomis ir karštos Kazachstano vasaros metu ant taip vadinamos kelio dangos “molis su skalda + uolėta kilmė” padangos užtikrino savivarčio važiavimo stabilumą ir puikų sukibimą su kelio paviršiumi.

Vairuotojų atsiliepimai: “Technika puikiausiai „laiko“ kelią ir visiškai valdoma jai numatytoje judėjimo trajektorijoje”. Įmonės techninio skyriaus direktorius pabrėžė, kad būtent BKT EARTHMAX SR41 padangų modelio protektorius puikiai tinka jų gamtos sąlygoms.

Generalinis direktorius savo rekomendaciniame laiške-atsiliepime taip pat patvirtino savo darbuotojų žodžius: «…Bandymai buvo atliekami skirtingu metų laiku ir įvairiomis oro sąlygomis, padangos užtikrino puikų savivarčio valdymą ir savo aukštą patvarumą nusidėvėjimui. Šiuo metu BKT padangos sėkmingai darbuojasi toliau».

Įmonė pamažu savo karjerinių savivarčių parką „perauna“ BKT EARTHMAX SR41 padangomis. Įsigytas dar vienas padangų komplektas.

Šešios 29.5R25 BKT EARTHMAX SR41 E-4 padangos buvo sumontuotos ant karjerinio savivarčio VOLVO A40D, dirbančio Kazachstano kalnakasybos įmonėje.