STARCO Rytų grupė sertifikuota pagal ISO 9001:2008 standartą

04.12.2014

STARCO Rytų grupė buvo sėkmingai sertifikuota pagal ISO 9001:2008 standartą.

SEG – tai valdančioji kompanija, kontroliuojanti STARCO veiklą, vykdomą septyniuose padaliniuose, veikiančiuose Rusijoje, o taip pat Minsko, Kijevo, Almatos, Rygos, Talino ir Vilniaus padaliniuose. SEG yra įsikūrusi Rygoje, Latvijoje.

STARCO Eastern Group kompanija, padangų, kamerų, diskų ir komplektinių ratų žemės ūkio, pramoninei ir kitai specialiai technikai tiekėja, pripažinta atitinkanti vadybos standartų sistemą ISO 9001:2008.

Sertifikavimas – tai itin griežta ir atsakinga procedūra, patvirtinanti didelės įmonės valdymo sistemos atitiktį aukštiems tarptautiniams reikalavimams. Kompetentingi ekspertai ir auditoriai atliko išsamų mūsų įmonės patikrinimą, kuris neaplenkė ir triukšmo lygio darbo vietose biure.

ISO 9001:2008

Sėkmingai atlikus sertifikavimo procedūrą sertifikavimo įstaiga Det Norske Veritas mums suteikė atitikties sertifikatą.

Geros verslo praktikos ir kokybiškos vadybos sistemos principus taiko visi SEG filialai visose aštuoniose Rytų Europos šalyse, kuriose veikia 14 padalinių.

Mūsų užsakovai, priimdami sprendimus dėl pirkimų, jau deramai įvertino mūsų pastangas siekiant ISO 9001:2008 sertifikato ir sėkmingai įveiktą sertifikavimo procedūrą.