Bendrovė STARCO džiaugiasi, pradėjusi bendradarbiauti su žinoma padangų gamintoja AB Voltyre-Prom

02.12.2015

TITAN-Voltyre

AB Voltyre-Prom - viena iš pirmaujančių ir dinamiškai augančių padangų gamybos įmonių. Šiuo metu įmonė gamina virš 100 modelių ir dydžių padangas, tačiau pagrindinė jos specializacijos kryptis - žemės ūkio ir pramoninės paskirties padangos.

AB Voltyre-Prom - viena iš pirmaujančių produkcijos tiekėjų į tolimojo ir artimojo užsienio šalis. Jos produkciją noriai renkasi pasauliniai žemės ūkio technikos gamybos lyderiai. Nuo 2013 metų spalio AB Voltyre-Prom priklauso tarptautinei korporacijai TITAN TIRE Corporation, kurios viena iš veiklos krypčių, kurioje korporacija užima vieną iš pirmaujančių pozicijų pasaulyje, yra žemės ūkio ir pramoninės paskirties padangų gamyba.

Pasitelkusi įmonės TITAN TIRE Corporation patirtį, AB Voltyre-Prom didina gamybos modernizavimo tempus ir plečia šalies vidaus ir užsienio rinkose paklausių žemės ūkio ir pramoninės paskirties padangų asortimentą.

Bendrovė STARCO pradėjo bendradarbiauti su AB Voltyre-Prom tapusi įgaliotąja VOLTYRE, VOLTYRE AGRO ir TITAN prekės ženklo padangų prekybos agente. Tad nuo šiol mūsų klientai gali džiaugtis pilnu AB Voltyre-Prom padangų asortimentu ir nepriekaištinga kokybe bei aukšto lygio STARCO serviso paslaugomis.

Bendradarbiaudama su AB Voltyre-Prom, bendrovė STARCO galės savo klientams pasiūlyti pilną padangų ir sukomplektuotų ratų, skirtų NVS šalyse gaminamai technikai (MTZ, Belarus, Kirovets ir kt.), asortimentą, įskaitant dydžius, kurių anksčiau bendrovė STARCO nesiūlė.

Siūlome:

- patrauklias nuolaidas prekybos agentams
- nemokamą pristatymą į artimiausią terminalą arba iki sandėlio durų
- kokybės garantiją

Išsamesnės informacijos prašome teirautis mūsų biure:

S. Žukausko g. 49-87, Vilnius, LT-09131, Lietuva
Tel. +370 5 2332611, +370 5 2332355; fax +370 5 2784809
e-mail: info@starco.lt