Sudvejintus ratus STARCO GS pasaulinėje parodoje SIMA 2015 rekomenduoja pirmaujantys traktorių gamintojai

11.03.2015

2015 metų vasario 22 – 26 dienomis Prancūzijoje vyko paroda SIMA (Salon International de la Machine Agricole) – didžiausia tarptautinė žemės ūkio ir gyvulininkystės fermų mašinų paroda.

Žemės ūkio mašinos buvo eksponuojamos 7 salėse, ekspozicijos plotas siekė 27 000 m2. Čia galima buvo apžiūrėti traktorius, kombainus, prikabinamąją įrangą dirvai apdoroti, krautuvus ir kitą įrangą, būtiną moderniems gyvulininkystės ir žemdirbystės ūkiams.

Tęsiant tradiciją, ir šiais metais daugelyje traktorių buvo sumontuotos sudvejintos sistemos STARCO GS (ankstesnis pavadinimas STARCO Schaad).

#GALLERY_ID_29#

Traktoriuje KUBOTA М7171 sudvejinti ratai STARCO GS buvo sumontuoti ant priekinių ir ant galinių ratų (padangų dydis 580/70 R38 ir 480/70 R28). Tokio dydžio šio traktoriaus modelio padangoms pakanka 3 užraktų priekinei ašiai ir 4 užraktų galinei ašiai. Su tokiomis padangomis traktorius nesunkiai ir nebuksuodamas galės apdoroti gruntą ir pavasarį, ir rudenį.

#GALLERY_ID_30#

Traktorius CLAAS AXION 850 taip pat puikavosi HD plus modelio sudvejintų ratų sistema STARCO GS. Priekyje – tik 4 užraktai!

#GALLERY_ID_31#

Bendrovė CASE savo traktoriuje taip pat sumontavo sudvejintus ratus STARCO GS (Schaad). Traktorius CASE 240 puikavosi galingais sudvejintais ratais, sumontuotais ant galinės ašies.

Šios nuotraukos dar kartą patvirtina, kad sudvejinti ratai jūsų traktoriams tikrai yra svarbūs.

Gamintojai pažymi, kad tik su sudvejintais ratais žemės ūkio darbai gali būti atliekami esant minimaliam buksavimui. Be to, sumažėja spaudimas dirvai, o jūs taupote degalus.