Itin veiksmingos, specialiai grunto tankinimo technikai sukurtos BKT padangos

Indijoje įsikūrusi tarptautinė įmonė bando ir kuria siauros specializacijos padangų serijas grunto tankinimo technikai, skirtas naudoti įvairioms užduotims, skirtingomis sąlygomis. Išskirtinės šių padangų savybės yra stabilumas, tvirtumas ir ilgaamžiškumas.

Serenjas (Italija), 2022 metų kovo 21 d.

BKT modelių linija, specialiai sukurta vykdyti grunto tankinimo darbus įvairiose pramonės ir statybų srityse, dar kartą patvirtino bendrovės BKT - vienos iš bekelei skirtų padangų gamintojų lyderių pasaulyje - gebėjimą konkuruoti sudėtingiausiuose segmentuose, reikalaujančiuose aukščiausio profesionalumo, mokslinių tyrimų ir inovacijų diegimo. Bendrovei BKT, pasiūliusiai specializuotus, įvairialypius operatorių poreikius idealiai atliepiančius sprendimus, pavyko visiškai patenkinti operatorių lūkesčius.   

Grunto tankinimo technika yra atskira ypatinga sritis, į kurią yra orientuota bendrovės BKT veikla. Pirmasis šiam technikos segmentui sukurtas modelis — PAC MASTER — tai tradicinės padangos, kurioms būdingas išskirtinis stabilumas ir ilgaamžiškumas.  Padangos gaminamos iš ypatingo gumos mišinio ir yra ypač tvirtos, be to, greitai išsklaido kelio dangos klojimo darbų metu kelio dangos paviršiuje susidarančią šilumą. Serijoje PAC MASTER siūloma daug įvairių dydžių: 7.50–15, 8.5/90–15K, 9.5/65–15, 190/60–15, 205/60–15,
7.50–16, 10.5/80–16, 9.00–20, 11.00–20 ir 14/70–20.

Analogiškomis, o kartais ir pranašesnėmis, savybėmis pasižymi modelis PAC MASTER PLUS, kuriam yra būdinga platesnė kontakto su keliu zona, užtikrinanti dar didesnį stabilumą. Be šios savybės, dviejų dydžių (7.50–15 ir 9,00–20) siūlomos padangos pasižymi atsparumu temperatūrai ir ilgaamžiškumu.  

Naudoti grunto volams idealiai tinka trys toliau pristatyti žemės ūkio ir pramoninei technikai skirti modeliai.   

Padangos TR 387 siūlomos skirtingų versijų, įskaitant variantą Dual Bead su dviguba briauna, kuris yra tinkamas pramoniniams traktoriams. Šios padangos yra itin tvirtos ir atsparios įpjovimams ir pradūrimams, skirtos naudoti sudėtingomis sąlygomis. Iš siūlomų tankinimo technikai skirtų padangų variantų tinkamiausias yra 23.1–26 dydis. 

Modelis TR 390 pasižymi didele keliamąja galia ir ypatingu tvirtumu. Be standartinių variantų, šios padangos siūlomos dvibriaunės Dual Bead HD versijos, kuri skirta sudėtingoms eksploatavimo sąlygoms (siūlomi dydžiai: 23.1–26 ir 28L–26), ir specialios Dual Bead HD Special versijos, su ypatinga dviguba briauna HD (siūlomas vienintelis dydis, t. y. 23.1–26).

Grunto tankinimo technikai skirtų modelių seriją užbaigia modelis TR 391. Tai yra puikus sprendimas žemės ūkio pramonės šakai: šio modelio padangas galima naudoti tiek pervežimams, tiek grunto tankinimo darbams. Padangos siūlomos 14.9–24 dydžio.

Taigi, bendrovė BKT dar kartą pabrėžė, kad jos filosofija ir veiklos stilius yra grindžiami  tarpusavio sąveikos su klientais strategija. Šis požiūris leidžia bendrovei generuoti aukšto veiksmingumo sprendimus, atitinkančius realius nuolat besikeičiančios rinkos poreikius. 

Foto galerija