Tarptautinės muitinių dienos proga BKT skirtas prestižinis geriausio 2023-2024 metų eksportuotojo apdovanojimas

01.03.2024

BKT tapo indiškų bekelės padangų eksporto lydere

Gandidamas, Indija, 2024 m. sausio 27 d.

Bendrovė BKT, pasaulinė bekelės padangų sektoriaus lyderė, didžiuojasi galėdama pranešti, jog Tarptautinės muitinių dienos (2024) iškilmių proga jai buvo skirtas prestižinis geriausio 2023-2024 eksportuotojo vardas. Iškilmes organizavusios Kandlos ir Mundros muitinės šiais šventiniais renginiais siekė pabrėžti tarptautinės prekybos ir viso pasaulio muitininkų veiklos svarbą.

Gautas apdovanojimas įprasmino BKT siekį užimti pirmaujančias pozicijas pasaulinio eksporto srityje ir prisidėti prie pasaulinės ekonomikos plėtros ir augimo. Išlaikyti lyderės pozicijas tarptautinėje padangų gamybos srityje ir tapti pirmaujančia bekelės padangų eksportuotoja Indijoje (pagal suminius Indijos eksporto bendrovių veiklos rezultatus) bendrovei BKT leido nuolat diegiamos inovacijos ir gebėjimas atliepti klientų iš įvairių šalių poreikius.

Apdovanojimą bendrovei BKT įteikė ponas Manoj Chaudhari, Vadodaros Gati Shakti Vishwavidyalaya universiteto rektorius, kuris padėkojo Indijos kapitalo tarptautinei bendrovei už jos veiklą ir pastangas tiekti aukščiausios kokybės produkciją ir paslaugas klientams 5 žemynuose ir 163 šalyse, padėjusius bendrovei užsitikrinti lyderės poziciją rinkoje.

„Šis garbingas apdovanojimas patvirtina BKT lyderystę pasaulinio eksporto arenoje. Šį pripažinimą lėmė nuoširdžios mūsų bendrovės darbuotojų ir verslo partnerių pastangos ir atsidavimas. Dėkojame savo klientams, kad mus renkasi. BKT didžiuojasi ne tik savo įspūdingais gamybiniais pajėgumais, kurie siekia 1000 tonų per dieną ir viršija bet kurio kito Indijos gamintojo rezultatus, bet ir savo siūlomu asortimentu, kuris skaičiuoja virš 3600 pavadinimų ir kurio įvairove siekiame atliepti visus mūsų klientų lūkesčius, - pareiškė Arvind Poddar, bendrovės BKT prezidentas ir valdantysis direktorius. - Mūsų gamybinė įranga yra ne tik galingiausia (našiausia), bet ir moderniausia, o tai leidžia užtikrinti aukščiausią produkcijos kokybę ir nepaleisti iš rankų rinkos lyderės vairo“.

Nuolatinis dėmesys tyrimams, naujovėms ir gamybos procesų kokybės kontrolei leidžia BKT užtikrinti gaminių, kurie pelnytai laikomi šios pramonės šakos standartu, patikimumą ir ilgaamžiškumą bei išsaugoti padangų pramonės novatorės vardą.