Pilnas pramoninių padangų BKT asortimentas – jau bendrovės STARCO sandėliuose

14.07.2016

STARCO BKT Start

Bendrovė STARCO praneša pradėjusi intensyviai bendradarbiauti su žinomo Indijos gamintojo – bendrovės BKT – pramoninių padangų padaliniu. Mūsų klientams tai reiškia, jog nuo šiol mūsų bendrovės sandėliuose visada bus prieinamas visas BKT padangų asortimentas, skirtų šakiniams krautuvams, mini krautuvams, pramoniniams traktoriams, teleskopiniams krautuvams, automobiliniams kranams, ekskavatoriams, greideriams, asfalto ir grunto volams, frontaliniams, požeminiams ir uostų krautuvams, šarnyrinio ir standžiojo rėmo savivarčiams ir kitai specialios paskirtie technikai.

BKT IND BKT OTR

Išsamesnės informacijos prašome kreiptis į mūsų prekybos biurus:

STARCO UAB  S.Žukausko 49-87  Vilnius |Tel.+37052332355


Glaustai apie bendrovę BKT

Bendrovė Balkrishna Industries Limited (BKT) įsteigta 1987 metais ir šiuo metu yra viena iš pirmaujančių padangų specialios paskirties technikai gamintoja. Centrinis bendrovės biuras yra įsikūręs Mumbajuje, Indijoje.

Bendrovė ВКТ gamina padangas žemės ūkio, kelių tiesimo, pramoninei, uostų ir kalnakasybos technikai, taip pat padangas ATV ir sodo technikai. 

Bendrovė ВКТ užima 6 proc. pasaulinės bekelės padangų rinkos. Pardavimų apimtys per pastaruosius penkerius metus išaugo 30 proc. ir pasiekė 850 milijonų JAV dolerių. 

Bendrovė BKT turi keturias antrines įmones, kurios vykdo pardavimo ir rinkodaros veiklą Europoje ir Šiaurės Amerikoje: ВКТ Europe S.r.l. Serenjo mieste (Italija), BKT Tires USA Inc. Ohajo valstijos Akrono mieste (JAV), ВКТ Tires Inc. Tenesio valstijos Brentvude (JAV) ir BKT Tires Canada Inc. Toronte (Kanada).

Bendrovės BKT produkcija prekiaujama 130 pasaulio šalių per vietos platintojų tinklus. Penkiose bendrovės gamyklose, veikiančiose Aurangabade, Bhiwadyje, Chopankyje, Dombivalyje ir Bhujuje, dirba virš 7000 darbuotojų.