Tobulėjame kartu su naujaisiais DEUTZ-FAHR traktoriais

19.08.2016

DEUTZ-FAHR

Kaip žinia, įmonė BKT yra pasiryžusi tobulėti kartu su savo partneriais. Ką gi tai reiškia? Tai reiškia, kad mes visada esame šalia ir atidžiai stebime jūsų poreikius. O juos išsiaiškinę stengiamės padaryti viską, kas įmanoma, kad jūs turėtumėte tinkamiausias padangas, padėsiančias gerinti jūsų veiklą.

Vadovaudamiesi šiuo požiūriu, mes neseniai žengėme labai svarbų žingsnį – dar labiau sustiprinome savo partnerystės su SDF ryšius. Todėl su didžiuliu malonumu galime pranešti, kad įmonė BKT tapo originalios įrangos, skirtos DEUTZ-FAHR traktoriams, tiekėja. Geriausios BKT padangos iš Agrimax asortimento bus montuojamos ant naujausių 6, 7, o tai pat 9 serijos traktorių  visus juos galima pamatyti liepos pradžioje Vokietijoje vyksiančioje „Future Farming 2016“ parodoje.

DEUTZ-FAHR

Kas naujo?

DEUTZ-FAHRTaigi, kuo ypatingi šie traktoriai?  6, 7 ir 9 serijos traktoriai sudaro SDF gaminių „žvaigždyną“ efektyvumo, didelio našumo, naujausių technologijų, patogumo ir dizaino požiūriu. Jie buvo sukurti siekiant patenkinti kiekvieno ūkininko poreikius daugelyje naudojimo sričių ir, anot SDF, yra perspektyvūs žemės ūkio technikos atstovai.

Kaip žinote, traktoriaus eksploatacinės  savybės priklauso ir nuo padangų kokybės.  Būtent dėl šios priežasties DEUTZ-FAHR mums patikėjo aprūpinti naujausius modelius padangomis. Jie pasirinko geriausius mūsų Agrimax serijos modelius, specifinį asortimentą, skirtą šiuolaikiniams didelės galios traktoriams, kuriam priskiriami ir mūsų aukščiausios kokybės gaminiai Agrimax Force, Agrimax RT 657 ir Agrimax RT 765.

9 serija

Padangos Agrimax Force, karaliaujančios tarp BKT padangų, pasižymi visomis savybėmis, reikalingomis didelės galios traktorių, tokių kaip 9 serijos gaminiai, padangoms, kurios užtikrina geriausias eksploatacines savybes tiek laukuose, tiek keliuose.

Jau vien tik iš pavadinimo galima nuspėti, kad padangos Agrimax Force sujungia jėgą, našumą, lankstumą ir atsparumą. IF technologijos dėka šios padangos, palyginti su standartinėmis padangomis, gali išlaikyti apkrovas esant mažesniam slėgiui, todėl spaudimas dirvai sumažėja iki minimumo ir sudaromos sąlygos pervažiuoti iš lauko į kelią nekeičiant oro slėgio padangose.

Karaliauti laukuose padangoms Agrimax Force leidžia ir kitos savybės, tokios kaip sukibimo jėga, savaiminis valymasis ir taupesnis kuro naudojimas, leidžiančios pripažinti šias padangas tiesiog tobulomis didelės galios traktoriams, kurių naudojimas pasiteisina visomis sąlygomis, nesvarbu, ar kalbėtumėme apie vilkimą, ar apie dirvos arimą.  

6 ir 7 serijos

Padangos Agrimax RT 657 buvo pasirinktos 6 ir 7 serijos traktoriams dėl šių pagrindinių savybių: atsparumo, patogumo ir ypatingo sukibimo. Tai yra universalios padangos, kurias galima naudoti daugelyje sričių tiek keliuose, tiek laukuose: dirvai arti, pervežimo darbams ir vynuogių derliui nuimti. Sukibimo jėga, vairavimo patogumas, didelis apkraunamumas, greitis ir manevringumas yra jų stipriosios pusės. Be to, jos garantuoja minimalų spaudimą dirvai ir mažas kuro sąnaudas, todėl bendrosios eksploatacinės sąnaudos irgi sumažėja.

DEUTZ-FAHR DEUTZ-FAHR

Mūsų Agrimax RT 765 padangos bus montuojamos ant DEUTZ-FAHR 7 serijos traktorių. Tai yra tobulos padangos arti dirvą ir važiuoti keliu, užtikrinančios išskirtinį vairavimo patogumą. Kaip ir kiti Agrimax serijos modeliai, Agrimax RT 765 turi didelį atraminį paviršių, kuris padidina sukibimo jėgą, nepakenkdamas dirvai. Be to, šių padangų gamybai naudojamas naujos kartos mišinys padaro jas ypač tinkamas eksploatuoti sudėtingiausiomis sąlygomis, kai būtina, kad padangos būtų itin atsparios dėvėjimuisi.

Partnerystė su SDF skatina mus didžiuotis savo, o ypač mūsų mokslinių tyrimų ir technologijų plėtros skyriaus, veikla. Mūsų pasiekimai eilinį kartą patvirtina, kad mes kuriame aukščiausios kokybės padangas, visapusiškai atitinkančias šiuolaikinio žemės ūkio poreikius.

Esame pasiryžę bendradarbiauti su savo klientais, kad geriau suprastumėme kiekvieną rūpesčių keliantį klausimą bei visas problemas ir pasiūlytumėme geriausius įmanomus sprendimus. Nuoširdžiai tikime, kad ir toliau dalindamiesi su jumis savo patirtimi, įgūdžiais ir jausmais, mes augsime kartu su jumis ir pasieksime bendrų įspūdingų rezultatų.

Kviečiame apsilankyti mūsų galerijoje ir apžiūrėti naujausius DEUTZ-FAHR traktorius su BKT padangomis.