Bendrovė BKT išleidžia į rinką naujas padangas FL 695

04.08.2022

Pažangios pramoninės ir žemės ūkio paskirties BKT padangos priekaboms, naudojamoms statybų aikštelėse ir ūkiuose.

Serenjas (Italija), 2022 metų birželio 14 d.

Priekaboms visų įmonių automobilių parke tenka svarbus vaidmuo. Priekabos naudojamos vežti vis sunkesnius krovinius tiek keliais, tiek už jų ribų. Atsižvelgiant į tai, kad priekaboms tenka didelė bendro technikos našumo dalis, jų svarbos, palyginti su traktorių, jokiu būdu negalima laikyti antraeile. Be to, siekiant pagerinti darbines charakteristikas ir eksploatavimo veiksmingumą, itin svarbu priekaboms parinkti tinkamas padangas.

Įdėmus rinkos tendencijų stebėjimas leido bendrovės BKT specialistams pasiūlyti optimalų klientų reikalavimus atliepiantį atsaką — naujas padangas priekaboms, kurios naudojamos vežti krovinius itin sudėtingomis sąlygomis. 

Padangos FL 695 - tai inovatyvios pramoninės ir žemės ūkio paskirties padangos, sukurtos priekaboms, kurios naudojamos vežti krovinius vykdant statybų ir žemės ūkio veiklą. Radialinei konstrukcijai būdingą didelį tvarumą ir ilgaamžiškumą užtikrina tvirtas karkasas ir plieninis standinamasis tarpsluoksnis, kuris patikimai saugo nuo pradūrimų. Be to, ši naujovė gaminama iš specialaus atsparumą įpjovimams didinančio gumos mišinio.

FL 695 modelio padangas lengva atpažinti pagal išskirtinį protektoriaus raštą su centriniais blokais, kuris užtikrina puikų stabilumą ir tvarumą dirbant bet kuriomis sąlygomis, taip pat veikiant didelei apkrovai. Aukštas protektoriaus raštas yra ne tik ilgaamžis, bet ir pasižymi puikia savaiminio valymosi geba eksploatuojant tiek keliuose, tiek už jų ribų.

Visos šios išskirtinės savybės lemia nepriekaištingą padangų FL 695 funkcionavimą net itin sudėtingomis krovinių vežimo sąlygomis. Šiuo metu padangos siūlomos 650/55 R 26.5 dydžio.

Naujasis modelis papildo gausų BKT produkcijos asortimentą, kuris formuojamas pagal griežtą koncepciją, t. y. kuo siauresnė yra padangų paskirties aprėptis, tuo didesnis yra padangų ekologiškumas. Pasirinkus optimalias padangas konkrečiai paskirčiai, užkertamas kelias priešlaikiam padangų nusidėvėjimui ir sumažinamas pasipriešinimas riedėjimui. Todėl padangos tarnauja ilgiau, sumažėja kuro sunaudojimas ir išmetamų dujų kiekis.  Bendrovė BKT siūlo virš 3200 specializuotų gaminių įvairiausioms paskirties sritims ir šakoms.

Neabejojame, kad šią naujovę seks daugybė kitų.

Foto galerija