BKT pristato naujas 70-osios serijos padangas AGRIMAXFACTOR, kuriose darniai dera technologinė pažanga ir estetiškas dizainas

15.12.2022

Išskirtinis stabilumas ir valdomumas yra vienos iš pagrindinių naujos kartos padangų, kurios puikiai tinka tiek transportavimo, tiek žemės dirbimo technikai, savybių. Be to, šias padangas žymi E-READY emblema, pabrėžianti bendrovės BKT siekį judėti pažangaus elektromobilumo link.

EIMA paroda (Bolonija), 2022 m. lapkričio 9–13 d.

Bendrovė BKT praneša apie svarbias naujoves. Tarptautinė Indijos bendrovė pristato naujos kartos 70-osios serijos traktorių technikos padangas AGRIMAXFACTOR, kurios puikiai tinka tiek transportavimo, tiek žemės dirbimo užduotims.

AGRIMAXFACTOR yra nauja padangų serija. Jos pavadinimas atspindi naują koncepciją ir yra dar vienas nuolatinio bendrovės BKT siekio siūlyti nepriekaištingus sprendimus didelius reikalavimus keliančiai rinkai įrodymas. Šiuo atveju tai yra bendrovės atsakas į stambesnių padangų poreikį. Remdamasi išsamiais šakos tendencijų tyrimais ir atsižvelgdama į grįžtamojo ryšio su klientais ir naudotojais būdu gaunamą informaciją, BKT ryžtingai apibrėžė  pagrindines plėtros sritis. Šių pastangų rezultatas yra iš esmės naujas produktas, pasižymintis išskirtinėmis pažangiomis savybėmis, kurios leidžia jį vadinti technologinės pažangos ir estetinio dizaino šedevru.

Protektoriaus raštas techniniu požiūriu buvo patobulintas padidinus griovelių ilgį ir pakeitus jų kryptį bei kampą, o tai savo ruožtu leido pagerinti valdomumą ir eigumo tolygumą.

Puikus stabilumas ir greitas reagavimas į vairaračio judesius garantuojami taip pat važiuojant dideliu greičiu ir veikiant didelėms apkrovoms. Šią savybę užtikrina itin tvirtas karkasas iš poliesterio, pakeitęs nailoną. Konkrečiai, konstrukcijoje naudojami šeši brekerio sluoksniai ir keturi poliesterio kordo sluoksniai, kurie užtikrina didelį stabilumą važiuojant bet kuriuo greičiu. Be to, dar vienas šios naujovės pranašumas yra didesnis važiavimo komfortas.

Bet ir tai dar ne viskas. Padangos AGRIMAXFACTOR yra pirmas emblema E-READY žymimas BKT produktas, simbolizuojantis bendrovės siekį judėti elektromobilumo kryptimi. Vėliau šia emblema bus žymimi visi šiai kategorijai priskiriami mūsų sprendiniai. Be to, naujoji emblema žymi bendrovės BKT siekį užbėgti rinkos poreikiams už akių ir siūlyti specialios paskirties technikai pažangias technologijas. Elektromobilių plėtrą lydi nauji iššūkiai ir reikalavimai, be kita ko, susiję su aukštu sukimo momentu ir didele padangoms tenkančia apkrova. Pavyzdžiui, siekiant užtikrinti atitiktį aukštam sukimo momentui, būtinas naujas protektoriaus raštas ir gumos mišinys, pasižymintys geresnėmis atsparumo dėvėjimuisi savybėmis.

Būtina tarti žodį ir apie išskirtinę naujojo produkto estetiką. Ant AGRIMAXFACTOR logotipu žymimų padangų naudojamas išskirtinis BKT šriftas su išraiškinga žodžio FACTOR raide F aiškiai išreikštos dinamiškos formos centre.

AGRIMAXFACTOR — tai naujas patikimas sąjungininkas, leidžiantis efektyviai dirbti įvairiomis sąlygomis tiek laukuose, tiek keliuose. Padangos jau siūlomos trijų dydžių: 600/70R30, 710/70R42 (apkrovos ir greičio indeksas 173D) ir 710/70R42 (apkrovos ir greičio indeksas 176D). Be to, šiuo metu kuriama ne mažiau kaip 12 dydžio versijų, kurios pasieks rinką pirmąjį 2023 metų pusmetį.


Foto galerija