BKT — GENERALINIS EUROLYGOS PARTNERIS

13.10.2020

BKT GENERALINIS EUROLYGOS PARTNERIS

Indijos tarptautinė bendrovė BKT, gaminanti žemės ūkio, statybų, pramonės, kasybos ir kitos specialios įrangos padangas, pasirašė sutartį su krepšinio lyga. Partnerystės tikslas – padidinti prekės ženklo žinomumą Europoje ir prisiliesti prie geriausių sportin vertyb bei ryškiausių emocijų.

EuroLeague Basketball

Sporto pasaulyje BKT balsas skamba vis užtikrinčiau. Indijos kompanija tapo generaliniu Eurolygos partneriu, dviejų prestižiškiausių Europos krepšinio turnyrų – Turkish Airlines EuroLeague ir 7DAYS EuroCup European Cup – organizatoriumi. Čempionate varžosi 42 geriausios komandos iš 14 šalių.

Sutartis su Eurolyga pasirašyta trejiems metams ir galios iki 2022/23 sezono. BKT bus pristatyta pačiose pirmose 2020 m. rungtynėse.

Generalinė partnerystė leis BKT reklamuoti prekės ženklo produktus visais komunikacijos kanalais, esančiais stadionuose Eurolygos ir Europos taurės žaidynių metu, įskaitant LED lentas, vaizdo sienas, ekranus su televizijos infografikomis ir reklaminiais blokais. Be to, BKT reklaminė medžiaga bus skelbiama internetiniuose šaltiniuose ir Eurolygos bei Europos taurės socialinės žiniasklaidos paskyrose.

EuroLeague Basketball

Eurolyga – tąsa nemažai reikšmingų BKT sporto partnerysčių. Unikali prekės ženklo strategija padangų gamintojui leido suvirpinti Monster Jam šou, Ispanijos futbolo lygos La Liga ir Prancūzijos futbolo lygos Ligue 2 BKT bei Italijos futbolo čempionato Serie BKT gerbėjų širdis. Nuošalyje neliko ir Australijos kriketo lyga KFC Big Bash bei Indijos lygos T-20 kriketo komandos.

BKT į sporto varžybas nuosekliai pradėjo investuoti 2018 m., ko pasekoje vis labiau augo produktų pripažinimas. Šis sėkmingas projektas – vadovybės ir tarptautinės partnerių komandos pastangų rezultatas.

„Džiaugiuosi, galėdama sudaryti naują susitarimą. BKT pasirinko savo kelią: esame pirmoji B2B įmonė padangų rinkoje, bendradarbiaujanti su sporto organizacijomis “, sakė BKT Europe generalinė direktorė Lucia Salmaso. – Generalinė partnerystė leis mums tapti vieninteliu sporto renginių rėmėju mūsų sektoriuje, išplėsti savo veiklą vienoje iš reikšmingiausių vietų ir pelnyti pripažinimą toli už kontinentinės Europos ribų. Tikimės, kad mūsų produkcija taps žinoma visame pasaulyje “.

Lucia Salmaso CEO BKT Europe

„Džiaugiamės matydami BKT savo gretose ir nuoširdžiai sveikiname įmonės šūkį „Aukime kartu “. Bendras klestėjimas būtent tai, ko tikimės iš bendradarbiavimo su visais partneriais “, sakė Eurolygos prezidentas ir generalinis direktorius Jordi Bertomeu. BKT padangos garsėja ištverme, patikimumu, tikslumu ir puikiu rezultatu. Būtent šias savybes mūsų žaidėjai ir klubai demonstruoja kiekvieną savaitę krepšinio aikštelėje “.

Jordi Bertomeu EuroLeague Basketball President and CEO

Eurolyga populiariausios varžybos su ištikimiausiais gerbėjais, kurių skaičius jau viršijo 300 milijonų. Kiekvieną sezoną žaidimai transliuojami daugiau nei 175 šalyse ir prie ekranų sutraukia daugiau nei tris milijardus žiūrovų. Eurolygos internetinė auditorija taip pat įspūdinga. Ji nuolat auga toliau.

Partnerystė su tokia prestižine lyga suteiks BKT galimybę papasakoti apie savo produkciją visame pasaulyje ir padidinti prekės ženklo žinomumą: joje dalyvauja 36 miestai iš 14 Europos ir Viduržemio jūros šalių. Turkish Airlines EuroLeague turnyre dalyvauja komanda „Žalgiris“ (Kaunas), Europos taurėje 7DAYS EuroCup dalyvauja komanda „Lietkabelis“ (Panevėžys).

Ištikimų Eurolygos gerbėjų iš skirtingų šalių vertybės atkartoja pagrindinius BKT tikslus – tarptautinė įmonė, veikianti 160 šalių ir pagrindinę veiklą vykdanti Europoje.

„Mes žavimės sportu. Mums patinka emocijos, konkurencija ir sąžiningumas – tai lydi krepšinį, pačią mėgstamiausią ir populiariausią sporto šaką, pridūrė M. Salmaso. – Krepšinio gerbėjai – nepaprastai atsidavę ir aistringi žmonės. Mes esame panašūs savo dvasia ir labai didžiuojamės galimybe prisiliesti prie krepšinio pasaulio dėka tokio prestižinio bendradarbiavimo. Stengsimės padaryti viską kas mūsų jėgose, kad ši partnerystė būtų sėkminga“.


Apie BKT

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) – Indijoje įsikūrusi padangų gamybos įmonė. BKT gamina daugybę modernių visureigių padangų, skirtų žemės ūkio, pramonės, žemės kasimo ir kasybos įrangai, taip pat visureigiams ir sodininkystės įrangai. Pažangūs BKT sprendimai yra skirti daugiau nei 2700 produktų, pritaikytų naudoti pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis ir parduodamų daugiau nei 160 šalių. www.bkt-tires.com.