BKT kompanija pristato naują EARTHMAX SR 412 padangą

15.03.2021

Visureigė SR 412 padanga - EARTHMAX serijos naujovė.

Ji atspari pažeidimams, stabili darbo procese ir idealus pasirinkimas savivarčiams, krautuvams ir buldozeriams.

Serenjas (Italija), 2021 m. kovo 8 d. - BKT savo padangų asortimentą išplėtė iki daugiau nei 2700 versijų.

Puikus stabilumas ir padidintas atsparumas pažeidimams - tai pagrindiniai skiriamieji naujovės bruožai. Metalinio karkaso dėka EARTHMAX SR 412 tinka sunkiųjų krovinių gabenimui. Tuo pačiu metu ji puikiausiai atspari pjūviams ir pradūrimams. Išskirtinis E-4 protektoriaus raštas užtikrina išskirtinį sukibimą ir didelį atsparumą šilumos susidarymui. Stambūs EARTHMAX SR 412 protektoriaus blokai - patikimo sukibimo su darbiniu paviršiumi garantija, padidinanti mašinos kontrolę. EARTHMAX SR 412 yra dviejų dydžių: 29,5R25 ir 750/65R25.

Naujovė papildė EARTHMAX bekelės padangų seriją, skirtą naudoti ekstremaliausiomis ir sunkiausiomis sąlygomis. Šios padangos tinka savivarčiams, ratiniams krautuvams, buldozeriams ir greideriams. Jos užtikrina patikimą įrangos darbą ir tolygų krovinio paskirstymą, o vairuotojams garantuoja patogumą ir saugumą.

EARTHMAX serijos gamybos pradžia - 2008 metai. Dabar ji turi daugiau nei 20 modelių, o kiekvienas iš jų - skirtingas versijas ir matmenis. Naujasis EARTHMAX SR 412 – BKT naujų versijų, galinčių patenkinti bet kokius galutinio vartotojo poreikius, kūrimo ryžto įrodymas. EARTHMAX serijos padangų karkasas - metalinis, todėl jos puikiausiai atsparios pradūrimams, svetimkūniams ir kitiems pažeidimams. Būtent todėl EARTHMAX serija idealiai tinka naudojimui didelėse statybvietėse, karjeruose ir kasyklose.

Raktažodžiai: dėmesys klientui. Kaip visada su BKT.

BKT spaudos centras: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room


Apie BKT kompaniją:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — Indijos kompanija, gaminanti padangas. BKT gamina platų modernių visureigių padangų asortimentą žemės ūkio, pramonės, žemės kasimo ir kasybos įrangai, taip pat keturračiams ir sodininkystės įrangai. Įnovatyvūs BKT sprendimai - skirti pačioms sudėtingiausioms darbo sąlygoms; daugiau nei 2700 produktų, parduodamų daugiau nei 160 šalių. Apsilankykite mūsų svetainėje www.bkt-tires.com.