BKT kompanija pristato tris naujus V-FLEXA padangos dydžius

08.02.2021

Ši padidinto pravažumo su VF technologija padanga skirta žemės ūkio priekaboms ir ekologiškesniems lauko darbams.

Seregno (Italija), 2021 metų vasario 1d. Radialinių BKT V-FLEXA padangų rikiuotė pasipildė trimis naujais matmenimis. Radialinių padangų žemės ūkio priekaboms asortimentas papildytas šiais dydžiais: VF 600/65 R26.5, VF 650/55 R26.5 ir VF 560/60 R22.5.

Asortimento išplėtimas – tai ne tik naujų dydžių kūrimas, o dar vienas žingsnis link ekologiškesnio ūkininkavimo, nuo kurio tiesiogiai priklauso šio sektoriaus ateitis.

Kokie veiksmai padės sumažinti žemės ūkio poveikį aplinkai? Kruopštus ekologiškų sėklų pasirinkimas, pakartotinis vandens naudojimas, atsinaujinantys energijos šaltiniai ir požeminės saugyklos - tai tik keletas tokių sprendimų. Žemės ūkio technika taip pat gali turėti įtakos bendram rezultatui. Pavyzdžiui, padidinus išmanių ir efektyvių traktorių skaičių su naujausiomis technologijomis, tokiomis kaip GPS palydovinės sistemos, siekiant geriau suprasti geografines vietovės ypatybes ir organizuoti sėjos valdymo žemėlapius, tuo pačiu didiname ir žemės ūkio ekologiškumą.

Taip pat labai svarbu užkirsti kelią dirvožemio pažeidimams, todėl svarbiausia traktoriams ir priekaboms parinkti tinkamas padangas.

Reaguodama į šį poreikį, BKT jau kelerius metus naudoja padidinto (IF) ir labai didelio (VF) padangų lankstumo technologijas.

Padanga, sukurta pagal IF technologiją, gali vežti 20% sunkesnį krovinį esant standartiniam padangos slėgiui.

VF technologija, esant standartiniam padangų slėgiui, suteikia galimybę apkrovą padidinti 40%. Šis sprendimas taikomas V-FLEXA rikiuotės gamyboje.

Radialinė V-FLEXA padanga, pristatyta Agritechnica - 2019, specialiai sukurta priekaboms. Naujausios kartos Flotation gaminiuose protektorius turi trigubą brekerio sluoksnį, pagamintą iš HD plieno. Ši konstrukcija užtikrina karkaso tvirtumą ir atsparumą pažeidimams. Padidėjęs kontaktinis plotas leidžia optimaliai paskirstyti slėgį ir švelniai įdirbti dirvą, tuo pačiu sumažinti dirvožemio tankinimą ir pagerinti pasėlių kokybę. Savaiminis išsivalymas, tvirtumas ir mažas pasipriešinimas riedėjimui – tai šios rikiuotės vizitinė kortelė.

Šiuo metu prieinamas dydis VF 600/55 R26.5, netrukus prekyboje pasirodys nauji — VF 600/65 R26.5, VF 650/55 R26.5 ir VF 560/60 R22.5.

BKT V-FLEXA

Šios padangos, neabejotinai, paįvairina BKT produktų katalogą, kuriame šiuo metu yra daugiau nei 2700 pavadinimų. BKT kompanija ieško sprendimų kiekvienam poreikiui ir kiekvienam pritaikymui, suprojektuodama tinkamas padangas, kad klientai galėtų taupyti laiką, išteklius bei degalų sąnaudas.

Pasirinkdami tinkamą padangą – Jūs tausojate gamtą.

BKT svetainė žiniasklaidai: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.


Apie BKT kompaniją:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — Indijos kompanija, gaminanti padangas. BKT gamina platų modernių visureigių padangų asortimentą žemės ūkio, pramonės, žemės kasimo ir kasybos įrangai, taip pat keturračiams ir sodininkystės įrangai. Įnovatyvūs BKT sprendimai - skirti pačioms sudėtingiausioms darbo sąlygoms; daugiau nei 2700 produktų, parduodamų daugiau nei 160 šalių. Apsilankykite mūsų svetainėje www.bkt-tires.com.

BKT V-FLEXA