BKT pristato naujas padangas Multimax MP 538

18.10.2022

Naujosios radialinės BKT padangos puikiai tinka naudoti ledo ir sniego sąlygomis. Šios padangos yra ilgaamžės, pasižymi didele keliamąja geba ir užtikrina puikų sukibimą su danga. MULTIMAX serija, kurios padangos skirtos naudoti žemės ūkio veikloje, važiuojant dideliu greičiu ir veikiant didelėms apkrovoms, plečiasi. Kartu su naujovėmis siūlomi ir papildomi padangų MULTIMAX MP 540 dydžiai: 335/80R18 ir 365/80R20.

Serenjas (Italija), 2022 m. rugsėjo 6 d.

Bendrovė BKT papildo produktų asortimentą naujo МULTIMАХ MP 538 modelio žemės ūkio padangomis, kurios skirtos įvairių tipų technikai ir skirtingai paskirčiai: automobiliniams greideriams ir krautuvams, dirbantiems ledo ir sniego sąlygomis, taip pat teleskopiniams krautuvams, universalioms transporto priemonėms ir kelių valymo bei techninės priežiūros mašinoms.

Specialus protektoriaus raštas užtikrina puikų sukibimą su kelio danga. Be to, pastiprintas padangų metalo kordo karkasas leidžia dideliu greičiu vežti itin sunkius krovinius. MULTIMAX MP 538 — tai itin tvirtos radialinės padangos, kurios šiuo metu siūlomos 405/70 R 20 MPT dydžio.

Nurodytoji naujovė papildė seriją MULTIMAX, kurią sudaro padangos, puikiai tinkančios žemės ūkio veiklai ir skirtos dideliu greičiu vežti itin sunkius krovinius.

Šioje serijoje siūlomos ir MULTIMAX MP 540 modelio padangos, kurias bendrovė BKT papildė dviem papildomais dydžiais: 335/80 R 18 ir 365/80 R 20. Šios padangos yra daugiafunkcės (MPT) ir yra skirtos universalioms transporto priemonėms, naudojamoms komunaliniams ir remonto darbams. Padangos yra itin atsparios pradūrimams, puikiai pasiteisina tiek ant kieto grunto, tiek ant asfalto dangos. Šios padangos užtikrina patikimą sukibimą su danga, o jų tvirtas karkasas leidžia vežti sunkius krovinius dideliu greičiu.

Serijoje MULTIMAX siūloma daug universalių modelių:

  • padangos MULTIMAX MP 513 skirtos universalioms transporto priemonėms. Dėl pastiprinto karkaso su metalo kordu šios padangos leidžia dideliu greičiu vežti sunkius krovinius. Be to, padangos užtikrina išskirtinį vairavimo komfortą ir trauką bei pasižymi puikia savaiminio valymosi geba.
  • padangos MULTIMAX MP 527 — tai universalios radialinės padangos, skirtos žemės ūkio sektoriuje naudojamiems teleskopiniams ir kompaktiškiems krautuvams. Tvirta šoninė briauna užtikrina maksimalų stabilumą, o specialios sudėties gumos mišinys lemia padangų atsparumą įpjovimams ir įtrūkimams ir didina jų patikimumą.
  • padangos MULTIMAX MP 522 skirtos žemės ūkio sektoriuje naudojamai krovos technikai ir užtikrina maksimalų stabilumą ir trauką. Dėl specialios sudėties gumos mišinio šio modelio padangos pasižymi išskirtiniu tvirtumu ir ilgaamžiškumu.

Visi bendrovės BKT gaminiai ir jų naujovės atspindi išskirtinį šios tarptautinės Indijos kompanijos dėmesingumą klientų poreikiams, šios srities rinkai ir joje vyraujančioms tendencijoms bei siekį siūlyti klientams tik geriausius specializuotus sprendimus, pasiteisinančius bet kuriomis, net sudėtingiausiomis, naudojimo sąlygomis.


Foto galerija