Antrinio perdirbimo darbams skirtų BKT padangų asortimentas papildytas naujais dydžiais

15.01.2024

Naujovės tikslas – atliepti visus, įskaitant specifinius, klientų poreikius. Siekiant šio tikslo, padangų asortimentas papildytas naujais dydžiais - nuo šiol padangos SKID MAX SR-SKIDDER siūlomos ir 300/70R16.5 dydžio, o BK-LOADER 53 - taip pat 405/70R18 dydžio. Be to, BKT pasiūlymą papildė du EARTHMAX SR 53 padangų L-5 ** UMS ir L-5 *** klasių modeliai.

Antrinio perdirbimo centruose naudojamos įvairių skirtingų tipų mašinos, kurių padangas veikia itin apkraunanti aplinka.

Dėl šios priežasties BKT ne tik sukūrė specialiai tam skirtus produktus, bet ir išplėtė turimų padangų asortimentą, siekdama pasiūlyti kuo daugiau dydžių ir modifikacijų ir taip reaguoti į kiekvieną, net ir itin specifinį, poreikį.

Kurdama padangas, BKT visų pirma atsižvelgia į naudotojų patirtį ir jų poreikius, ir suformuoja tiek ypatingo atsparumo, teik ilgaamžiškumo reikalavimus atitinkantį produktų asortimentą, kuris garantuoja vairuotojams stabilumą ir komfortą.

Šioje srityje sukaupta patirtis leido BKT suformuoti penkeriopą specialios paskirties padangų asortimentą, skirtą atliekų tvarkymo ir antrinio perdirbimo įmonėse krovos darbams naudojamiems krautuvams, kompaktiniams ratiniams krautuvams ir teleskopiniams manipuliatoriams.

Padangos SKID MAX SR-SKIDDER leidžia vežti sunkius krovinius ir užtikrina nepriekaištingą stabilumą. Šiuo metu galima įsigyti dviejų dydžių padangų, įskaitant neseniai pristatytą naujovę, t. y. 300/70 R 16.5.

Šių padangų All Steel tipo konstrukcija su plieninėmis juostomis užtikrina didesnį karkaso tvirtumą ir atsparumą smūgiams. Stora šoninė briauna leidžia minimizuoti pradūrimo ir atsitiktinio pažeidimo riziką. Be to, ratlankio apsauga saugo nuo pradūrimų ir smūgių, dėl kurių gali nukentėti plotas prie ratlankio.

Tvirtas ir platus protektorius yra su ištisine juosta centre ir yra pagamintas iš specialaus antistatinio bei trinčiai itin atsparaus protektoriaus mišinio, todėl užtikrina puikų sukibimą ir ilgą tarnavimo laiką.

Antrinio perdirbimo darbams skirtas padangas BK-LOADER 53 nuo šiol be jau esamo 405/70 R 20 dydžio galima įsigyti naujo 405/70 R 18 dydžio. Šios padangos su aramidine juosta turi unikalų itin gilų protektorių, kuris užtikrina puikų šoninį stabilumą ir ypatingą atsparumą dėvėjimuisi, įpjovimams ir pradūrimams. Be to, padangos pasižymi išskirtinėmis savaiminio valymosi savybėmis, kurios, be puikaus sukibimo ir traukos tiek ant šlapio, tiek ant sauso paviršiaus, užtikrina greitą nešvarumų pašalinimą.

Padangų EARTHMAX SR 53 asortimentas papildytas naujais 29,5 R 29 dydžio variantais, kurie dabar gaminami abiejų klasių, t. y. L-5 ** UMS (angl. Underground Mining Service - požeminės kasybos darbams) ir L-5 *** (itin atsparios). Gilus L-5 protektorius užtikrina ypatingą atsparumą dėvėjimuisi bei puikias savaiminio valymosi savybes. Specialus mišinys užtikrina papildomą atsparumą įpjovimams. Šios padangos puikiai tinka krautuvams ir buldozeriams, naudojamiems ekstremaliomis sąlygomis.

Padangų EARTHMAX SR 55 L5-S klasės protektorius yra itin gilus, lygaus paviršiaus, ir šios savybės užtikrina ilgaamžiškumą bei minimizuoja prastovų trukmę. Išskirtinių pagyrų yra vertas ir šių padangų ypatingas stabilumas ir sukibimas.

Padangos GIANT TRAX sukurtos kompaktiniams ratiniams krautuvams, naudojamiems ant nelygių paviršių. Ypač gilus protektorius su plačiais ir tvirtais blokeliais užtikrina puikų sukibimą, stabilumą ir atsparumą pradūrimams. Specialus protektoriaus gumos mišinys suteikia didžiausią atsparumą įpjovimams, pradūrimams ir dėvėjimuisi.

Dėmesingai įvertinusi konkrečių perdirbimo darbų pobūdį, BKT sukūrė jiems specialiai pritaikytų produktų, kurie ne tik garantuoja maksimalų efektyvumą ir saugumą, bet ir atitinka visus šio darbų sektoriaus operatorių poreikius ir reikalavimus. Šiuos sprendimus lėmė supratimas, kad kiekviena veikla yra savita ir jai turi būti skirtos specialios padangos.


Foto galerija