„Kenda“ atskleidžia naują prekių ženklo logotipą

13.06.2023

Įmonė „Kenda“, viena iš pasaulyje pirmaujančių padangų gamintojų, atnaujino savo prekių ženklo įvaizdį ir logotipą, kuris simbolizuoja įmonės viziją – „Sukurta jūsų kelionei“ (angl. Designed for Your Journey). Naująjį logotipą sudaro trys dizaino elementai, atspindintys kokybės užtikrinimą, tvirtą pagrindą ir kelią į priekį.

Taipėjus, Taivanas, 2023 m. birželio 1 d. Įmonė „Kenda“, viena iš pasaulyje pirmaujančių padangų gamintojų, projektuojanti ir gaminanti padangas automobiliams, lengviesiems sunkvežimiams, dviračiams, motociklams, keturračiams ir visureigiams (UTV), priekaboms, golfo mašinoms, vejos ir sodo technikai, neįgaliųjų vežimėliams, žemės ūkio transporto priemonėms ir kt., pristatė naują prekių ženklo įvaizdį ir logotipą, simbolizuojantį įmonės viziją – „Sukurta jūsų kelionei“ (angl. Designed for Your Journey). Naująjį logotipą sudaro trys dizaino elementai: viršutinė varnelė žymi kokybės užtikrinimą ir saugumą, apatinė apversta V raidė simbolizuoja tvirtą pagrindą, o vidurinė įstriža linija – kelią į priekį.

Naujasis logotipas yra „Kenda“ prekių ženklo atnaujinimo strategijos, kuria siekiama perteikti pagrindines vertybes – sąžiningumą, kokybę, aptarnavimą ir naujoves, – dalis. „Kenda“ tiki, kad svajonės skatina žmones judėti į priekį, o jos gaminiai yra puikūs palydovai kiekvienoje kelionėje, kad ir kur tas kelias nuvestų.

„Kenda“ entuziastingai siekia padėti savo klientams saugiai ir patikimai pasiekti kelionės tikslą. Savo gaminius kuriame taip, kad jie būtų patvarūs, orientuoti į našumą ir vertę. Nuolat tyrinėjame galimybes ir ieškome naujų būdų, kaip diegti naujoves ir gerinti savo efektyvumą bei galimybes. Naujasis mūsų prekių ženklo įvaizdis ir logotipas atspindi mūsų viziją – „Sukurta jūsų kelionei“ – ir mūsų įsipareigojimą būti pasaulinio lygio prekių ženklu“, - sakė „Kenda“ pirmininkas ir prezidentas Jimmy Yangas.

1962 m. „Kenda“ pradėjo gaminti dviračių padangas, vėliau išplėtė savo veiklą ir pradėjo gaminti motociklų, specialios paskirties ir automobilių padangas. Taivane įsikūrusi „Kenda“ didžiuojasi galėdama atstovauti savo šaliai pasaulinėje arenoje ir būti pasaulio gumos pramonės lydere. Turėdama technologijų centrus Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kinijoje, Europoje ir Taivane, „Kenda“ gali patenkinti rinkos poreikius ir pranokti klientų lūkesčius. „Kenda“ taip pat remia įvairius sporto renginius ir komandas visame pasaulyje, siekdama didinti savo prekių ženklo žinomumą ir įkvėpti žmones daryti tai, kas juos uždega ir motyvuoja.

„Kenda“ yra įsipareigojusi ir toliau tiekti aukščiausios kokybės, naujoviškus gaminius ir teikti gerą klientų aptarnavimą. „Kenda“ kviečia savo klientus kartu leistis į šią kelionę.

Apie „Kenda“

Įmonė „Kenda“, įkurta 1962 metais, yra viena iš pasaulyje pirmaujančių padangų gamintojų, besivadovaujanti sąžiningumo, kokybės, nepriekaištingo aptarnavimo ir naujovių principais. „Kenda“ gamina įvairius aukštos kokybės gumos gaminius automobiliams, lengviesiems sunkvežimiams, dviračiams, motociklams, keturračiams ir visureigiams (UTV), priekaboms, golfo mašinoms, vejos ir sodo technikai, neįgaliųjų vežimėliams, žemės ūkio transporto priemonėms, stogų dangoms ir kt. „Kenda“ turi biurus ir gamyklas Azijoje, Šiaurės Amerikoje ir Europoje, todėl įmonės gaminių platinimo tinklas apima visą pasaulį. Įmonėje „Kenda“ dirba daugiau kaip 14 000 darbuotojų, kurie kasdien pagamina daugiau kaip 800 000 padangų ir kamerų.