BKT pristato naujus pramoninius guminius vikšrus MULTIFORCE BK T91

18.04.2023

Naujas BKT pramoninių guminių vikšrų sprendimas atspindi inovatyvų BKT požiūrį ir siekį atliepti klientų poreikius. Vikšrai MULTIFORCE BK T91, sukurti kompaktiškiems krautuvams, pasižymi išskirtiniu stabilumu ir atsparumu dėvėjimuisi, dideliu veiksmingumu bet kurioje vietovėje ir puikiu valdomumu net apribotoje erdvėje.

Serenjas, Italija, 2023 m. balandžio 3 d.

Bendrovė BKT, pasaulinį žinomumą pelniusi padangų gamintoja, 2022 m. lapkritį debiutavo guminių vikšrų segmente ir atvertė naują savo istorijos puslapį. SIMA ir EIMA parodose BKT pristatė savo pirmąją žemės ūkio paskirties guminių vikšrų seriją AGRIFORCE. Ši naujovė ir pirmojo traktoriams skirto modelio AGRIFORCE BK T71, pasižyminčio tvirta konstrukcija ir patraukliu dizainu, gamybos pradžia netruko sukelti didelį susidomėjimą rinkoje.

Praėjus vos keliems mėnesiams ir nuaidėjus pristatymo Las Vegase vykusioje ConExpo parodoje atgarsiams, bendrovė BKT yra pasiruošusi pristatyti dar vieną naują pramoninei ir statybų technikai skirtų produktų seriją. Šios šakos yra nuolat plėtojamos, todėl būtina nepaliaujamai kurti vis našesnius specializuotus produktus, leidžiančius sėkmingai spręsti uždavinius, kurių vis kyla tarptautinėje rinkoje.

Guminiai vikšrai, gebantys padidinti technikos ir įrangos judumą ir atsparumą sudėtingomis ir ypatingomis sąlygomis, įrodė savo išskirtinį veiksmingumą konkrečiose naudojimo srityse. Naujoji guminių vikšrų BKT MULTIFORCE, skirtų pramoninei ir statybų technikai, serija skirta eksploatuoti itin atšiauriomis sąlygomis, ypač ant komplikuotų dangų, kaip antai agresyvus asfaltas, purvas, akmenys, šiukšlių atliekos ar bekelė. Dėl dėvėjimuisi atsparių medžiagų naujieji vikšrai yra tinkami naudoti labai ilgą laiką. Be to, naujosios serijos gaminiai garantuoja vairuotojams vairavimo komfortą ir saugumą, leidžia sumažinti nuovargį ir slopina nepalankų vibravimo poveikį.   

Pirmasis pramoninių vikšrų modelis MULTIFORCE BK T91, sukurtas kompaktiškiems krautuvams ir krovos technikai, bus paruoštas debiutuoti tarptautinėse rinkose artimiausiomis savaitėmis.

MULTIFORCE BK T91 yra idealus sprendimas kompaktiškiems krautuvams, eksploatuojamiems atšiauriomis sąlygomis. Protektoriui gaminti naudojamas itin veiksmingas mišinys, leidžiantis užtikrinti maksimalų atsparumą įpjovimams, dėvėjimuisi ir nusitrynimui, t. y. veiksniams, turintiems įtakos gaminio ilgaamžiškumui ir veiksmingumui. Ypatingoje gumos mišinio formulėje puikiai dera išskirtinis atsparumas dėvėjimuisi ir ilgaamžiškumas, dėl kurio vikšrai yra tinkami naudoti kasdien sudėtingomis pramoninėmis sąlygomis. Be to, MULTIFORCE BK T91 konstrukcija yra pastiprinta itin tvirtu metaliniu kordu, kuris, palyginti su įprastais analogais, yra daug veiksmingesnis. Tai leidžia sutrumpinti prastovų laiką ir sumažinti sąnaudas, susijusias su nusidėvėjusių vikšrų keitimu.

Vikšrų MULTIFORCE BK T91 protektoriaus raštas yra išraiškingas, atkartojantis C raidę, su daugybe briaunų, ir tai užtikrina išskirtinį sukibimą su keliu bei puikias traukos savybes. Todėl šie vikšrai yra tinkami naudoti ant įvairių kelio dangų, įskaitant bekelę, molį, purvą, asfaltą, žvirgždą ir smėlį.

Dar viena išskirtinė vikšrų MULTIFORCE BK T91 savybė yra puikus ir tikslus valdomumas ribojamose erdvėse, leidžiantis apsaugoti prekes ir tausoti aplinką. Šis veiksnys yra itin svarbus krovimo technikos atveju, nes leidžia užtikrinti didesnį veiksmingumą ir našumą. Naujieji vikšrai MULTIFORCE BK T91 leidžia technikos operatoriams atlikti savo darbą greičiau ir visiškai saugiai, neatsižvelgiant į atšiaurias ar net ekstremalias sąlygas.

Tad vikšrai MULTIFORCE BK T91, šiuo metu siūlomi 450 x 86 x 52, 450 x 86 x 55, 450 x 86 x 56, 450 x 86 x 58 ir 450 x 86 x 60 dydžių, yra patikimas partneris, kurio ilgaamžio tinkamumo naudoti ciklo dėka galima ženkliai sumažinti su komplektuojančiųjų dalių dėvėjimusi susijusias išlaidas. Ši savybė visada buvo bendrovės BKT dėmesio centre ir šiuo metu, ekologinio saugumo kontekste, įgyja vis daugiau svarbos.

Šiais laikais, kai inovatyvumas ir dėmesingumas klientų poreikiams yra glaudžiai tarpusavyje susiję, bendrovė BKT yra pasiruošusi pasiūlyti pažangių sprendimų, kad užimtų deramą vietą atliepti nurodytas tendencijas siekiančių įmonių priešakyje. Jei kalbėti apie tiesioginį dialogą su klientais ir paklausos bei pasiūlos sinergiją, bendrovė BKT yra visais atžvilgiais siektinas pavyzdys.

Foto galerija