Nauja BKT padanga: SKID MAX SR SKIDDER

07.05.2021

Nauja BKT padanga skirta mini ir teleskopiniams krautuvams, dirbantiems sunkiomis sąlygomis. Išskirtinės padangos savybės: neįtikėtinas tvirtumas, didelė keliamoji galia, stabilumas ir patogumas.

Serenjas (Italija), 2021 m. balandžio mėn. 13 d. Naujų BKT padangų evoliucija nesustoja nė sekundei. Grupė pasirengusi pristatyti rinkai naują SKID MAX SR SKIDDER radialinę padangą su metaliniu karkasu, specialiai sukurtą sudėtingoms sąlygoms ir kietoms dangoms. Ši padanga idealiai tinka mini ir teleskopiniams krautuvams, naudojamiems kelių priežiūrai ar atliekų sandėliavimui.

Tokios sudėtingos sąlygos reikalauja charakteristikų, įveikiančių kasdieninius iššūkius: pradūrimų ir gumbuoto dilimo pavojus, gebėjimą pervežti sunkius krovinius, išlaikant stabilumą.

SKID MAX SR SKIDDER padanga yra puikus visų šių charakteristikų derinys, be to, garantuoja ilgą tarnavimo laiką ir didelę keliamąją galią. Tvirtas metalinis karkasas su plieniniu brekeriu išsiskiria ypatingu patikimumu: stora šoninė padangos siena sumažina įdūrimų ir pažeidimų pašaliniais daiktais riziką, o to pasekoje - sumažėja prastovos tikimybė. Be to, padangos borto žiedas taip pat apsaugotas nuo pradūrimų ir pažeidimų.

Tvirtas protektorius su stambiais centriniais blokeliais kartu su antistatiniu ir atspariu gumbuotam dilimui gumos mišiniu užtikrina puikų sukibimą ir ilgą tarnavimo laiką.

SKID MAX SR SKIDDER

BKT kompanija pagalvojo ir apie operatorių, juk dirbant ilgą laiką - labai svarbu patogumas. Štai todėl naujoji SKID MAX SR SKIDDER padanga kasdienimiame darbe užtikrina puikų važiavimo komfortą ir stabilumą.

SKID MAX SR SKIDDER padangos dydis 260/70 R16,5 (10 R16,5).

BKT spaudos centras: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room

SKID MAX SR SKIDDER