Naujas bendrovės BKT. Ridemax FL 699 serijos padangų dydis 525/65R20.5

29.05.2021

Technologiškai pažangios padangos RIDEMAX skirtos žemės ūkio ir pramoniniams traktoriams bei priekaboms.

Šios padangos ypatingos dėl žemo pasipriešinimo riedėjimui, kuris leidžia sumažinti kuro sąnaudas.

Serenjas (Italija), 2021 metų gegužės 11 diena

Viskam savas dydis. BKT RIDEMAX padangų serijos modelis RIDEMAX FL 699 papildytas nauju 525/65 R 20.5 dydžiu, užėmusiu garbingą vietą šalia 24 R 20.5 dydžio.

Bendrovė BKT aktyviai veikia ekologinės saugos srityje ir nuolat pateikia su tuo susijusių inovatyvių sprendimų. Įmonės specialistai skiria išskirtinį dėmesį visiems galimiems būdams apsaugoti gruntą (kiek tai susiję su žemės ūkiu) ir aplinką mažinant kuro sąnaudas ir CO2 emisiją. Neatskiriama šio požiūrio dalis - orientuotumas į klientus, kurie, be abejonių, labai vertina šias įmonės pastangas.

Minėtų pastangų rezultatas yra RIDEMAX padangų serija, skirta traktoriams ir priekaboms, vykdantiems įvairias transportavimo funkcijas žemės ūkio ir pramonės srityse. Išskirtinės šios serijos padangų savybės yra stabilumas važiuojant didesniu greičiu, didelė keliamoji galia, leidžianti sumažinti transportavimo ciklų skaičių, ir mažesnis pasipriešinimas riedėjimui, lemiantis mažesnes kuro sąnaudas.

RIDEMAX padangų serijoje siūlomi modeliai RIDEMAX FL 699, RIDEMAX FL 693 M, RIDEMAX FL 690 ir RIDEMAX FL 690 IND, skirti priekaboms, ir RIDEMAX IT 696 bei RIDEMAX IT 697 (M+S) modeliai, skirti traktoriams.

BKT RIDEMAX FL 699

RIDEMAX FL 699 — tai didesnio pravažumo padangos, skirtos žemės ūkio priekaboms ir cisternoms. Metalinio kordo karkasas lemia didelę keliamąją gebą, o tai leidžia sumažinti transportavimo ciklų skaičių. Sutvirtintos šio modelio padangų briaunos didina stabilumą važiuojant dideliu greičiu, todėl vairuoti automobilį yra patogiau, o jo kontrolė yra veiksmingesnė. Padangos RIDEMAX FL 693 M pasižymi puikiomis sukibimo su kelio danga savybėmis. Kuriant šias padangas pagrindinis dėmesys teiktas judėjimo komfortui ir savaiminio valymosi savybei. Greičio indeksai D/E reiškia, kad padangas galima naudoti važiuojant didesniu greičiu ir taip sutaupyti daug brangaus laiko. Padangos RIDEMAX FL 690 skirtos vežti sunkius krovinius priekabomis ir cisternomis. Padangos pasižymi puikiomis savaiminio valymosi savybėmis ir tinka eksploatuoti keliuose 75 proc. atvejų. Šių padangų „dvynių“ - RIDEMAX FL 690 IND modelio padangų - savybės yra analogiškos, tačiau jos sukurtos pramoninėms priekaboms.

Traktorių modeliams RIDEMAX IT 696 ir RIDEMAX IT 697 (M+S) neseniai buvo skirtas epizodas, transliuotas BKT Network kanalu kartu su išsamiu techninių savybių, lemiančių šių padangų tinkamumą eksploatuoti pramoniniuose traktoriuose, aprašymu. Minėtame vaizdo įraše pasirodęs pranešėjas Yuri D’Antilio yra BKT Europos padalinio regiono vadybininkas.

Unikalus padangų RIDEMAX IT 696 protektoriaus raštas užtikrina nepriekaištingą sukibimą su kelio danga, taip pat žiemą, savaiminį išsivalymą ir žemą pasipriešinimą riedėjimui. Šios padangos itin tinka technikai, kuri naudojama kroviniams vežti ir remonto darbams atlikti, be kita ko, dėl jų greitaeigiškumo.

Galiausiai, RIDEMAX IT 697 (M + S) yra geriausias pasirinkimas eksploatuoti traktorius žiemos metu. Protektoriaus įkartos ir specialus gumos mišinys yra stabilumo, komforto ir visapusės kontrolės judėjimo metu garantas. Vidutinis galiniame tilte sumontuotos padangos resursas yra 3000 valandų, o bendrovės BKT atlikti bandymai parodė, kad modelis RIDEMAX IT 697 (M+S) atlaiko virš 4000 darbo valandų.

Naujo 525/65 R 20.5 dydžio padangos RIDEMAX FL 699 papildė BKT modelių katalogą, skaičiuojantį jau virš 2700 pavadinimų. Bendrovė BKT ieško sprendimų, skirtų įvairiausiems poreikiams ir įvairiausioms naudojimo sritims, ir kuria kiekvieno pirkėjo lūkesčius atitinkančias padangas, leidžiančias sutaupyti laiko ir išteklių bei sumažinti kuro sąnaudas.

Tinkamas padangų pasirinkimas yra ženklus indėlis į aplinkos apsaugą.

ВКТ Network vaizdo įrašas, kuriame pristatomi RIDEMAX IT 696 ir RIDEMAX IT 697 (M+S) padangų modeliai:

https://www.bkt-network.com/exclusive-content-for-you/training-industrial-tractor-episode

BKT tinklalapis žiniasklaidos atstovams: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room


Apie BKT:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — padangų gamybos bendrovė, kurios buveinė įsikūrusi Indijoje. BKT grupė siūlo gausų modernių bekelės padangų, skirtų žemės ūkio, pramoninei, žemės kasimo, kalnakasybos, jūrų uostų, sodo ir kitai didesnio eigumo technikai, asortimentą. BKT inovatyvių sprendimų, skirtų patenkinti labai skirtingus klientų poreikius, pasiūlymai yra prieinami daugiau kaip 160 pasaulio šalių ir skaičiuoja virš 2700 pavadinimų. Apsilankykite mūsų tinklalapyje www.bkt-tires.com


Ridemax FL 699