Dar viena naujovė iš BKT: modelis Ridemax FL 615

09.01.2023

Naujos radialinės flotacinės padangos, skirtos žemės ūkio paskirties priekaboms, autocisternoms ir trąšų barstytuvams. Pasižymi daugybe privalumų ir idealiai tinka važiuoti tiek bendro naudojimo keliais, tiek laukais.

Serenjas (Italija), 2022 m. lapkričio 29 d.

Šiuolaikiniame žemės ūkyje darbams laukuose ir transportavimo darbams vykdyti plačiai naudojama sunkioji technika - trąšų barstytuvai, autocisternos ir kitos priekabos. Skirtingos užduotys, skirtingos sąlygos, skirtingi poreikiai. Tad prireikus pasiūlyti padangas, atitinkančias skirtingus keliuose ir laukuose galiojančius reikalavimus, žemės ūkio technikos gamintojai susiduria su problema. Kurios padangos gali užtikrinti patikimą judėjimą puria dirva, gerą sukibimą su keliu, atlaikyti dideles apkrovas ir saugoti dirvą nuo sutankinimo? Bedrovės BKT specialistams šie iššūkiai yra gerai žinomi. Juos įveikti padeda padangų gamybos technologijos.

Indijoje įsikūrusi tarptautinė įmonė, besispecializuojanti bekelei skirtų padangų gamyboje, garsėja inovacijomis ir dėmesingumu naudotojų poreikiams. Bendrovės sukurtos priekaboms, autocisternoms ir trąšų barstytuvams skirtos radialinės flotacinės padangos RIDEMAX FL 615 pasižymi daugybe privalumų.

Išskirtinė padangų RIDEMAX FL 615 ypatybė yra konstrukcija su plieniniu brekeriu, kuris užtikrina didelį atsparumą pradūrimams ir didelę keliamąją galią. Užapvalinta pečių zona ir didelė kontakto dėmė mažina dirvos sutankinimą, todėl naujosios padangos yra idealus sprendimas ganyklose vykdomiems darbams. Be nurodytų savybių, šio modelio padangoms yra būdingas nedidelis pasipriešinimas riedėjimui ir puikios savaiminio valymosi savybės, kurių dėka padangos puikiai tinka vežti sunkius krovinius. Kitais žodžiais tariant, padangos RIDEMAX FL 615 leidžia įveikti atstumus tarp vienas nuo kito nutolusių laukų ir patikimai saugo dirvą.

Pristatyta naujovė atspindi Indijoje įsikūrusios tarptautinės įmonės siekį nuolat atsinaujinti ir plėsti produktų asortimentą bei kurti naujus pažangius modelius, skirtus įvairiausiems poreikiams. Kiekviena darbų sritis yra ypatinga, todėl jai yra būtinos atitinkamomis savybėmis pasižyminčios padangos.

Šiuo metu RIDEMAX FL 615 modelio padangos siūlomos 800/65 R 32 dydžio.