BKT pradeda guminių vikšrų erą

BKT yra nesustabdoma ne tik bet kokio reljefo vietovėje, bet ir dominuojant naujuose rinkos segmentuose! Neseniai vykusiose SIMA ir EIMA parodose pristatytas mūsų naujausias gaminys AGRIFORCE BK T71 - pirmasis visiškai naujos žemės ūkio technikai skirtos BKT guminių vikšrų serijos modelis.

Labai džiaugiamės galimybe išplėsti savo gaminių asortimentą guminiais vikšrais. Prisijunkite prie mūsų pasitinkant naują BKT vikšrų erą ir sužinokite apie juos daugiau, konkrečiai, kodėl jie tokie populiarūs ir ar jie tiktų jūsų transporto priemonei!

Vikšrai ar padangos

Nors BKT amžinai liks ištikima savo plačiam patikrintų padangų asortimentui, didžiuojamės galėdami būti vienu žingsniu priekyje. Nėra prasmės neigti, kad vikšrai labiau tinka tam tikroms transporto priemonėms, vietovėms ir kasdienėms užduotims atlikti. Taigi, kuo vikšrai yra pranašesni už padangas?

Pirmiausia, kuo skiriasi vikšrai ir padangos? Tiesą sakant, pats gamybos procesas yra gana panašus. Kaip ir mūsų padangų, vikšrų gamyba prasideda nuo mišinio paruošimo – kai natūrali ar sintetinė guma, anglies suodžiai ir kitos medžiagos išlydomi, tokiu būdu suformuojant konkrečius mišinius keliems padangų ar vikšrų komponentams. Tačiau vikšrai ir padangos pasižymi ryškiais skirtumais: pavyzdžiui, guminiai vikšrai yra sistema, o ne atskiras elementas. Jie traukia jūsų transporto priemonę į priekį ištisinės protektoriaus juostos, kurią varo du ar daugiau ratų ir vikšrų ritinėliai, pagalba. Tai leidžia jiems nevienodai paskirstyti svorį, todėl vikšrai geriau tinka tam tikriems iššūkiams žemės ūkyje.

Vikšrų pranašumams priskiriamas didesnis našumas ir geresnės eksploatacinės savybės, nes vikšriniai traktoriai gali važiuoti laukais didesniu greičiu, neprarasdami galios. Be to, guminiai vikšrai užtikrina mažesnes degalų sąnaudas. Dėl šių pranašumų tokie vikšrai idealiai tinka didelės galios traktoriams, turintiems įveikti sudėtingo reljefo vietovę.

BKT vikšrai: susipažinkite su AGRIFORCE BK T71

AGRIFORCE BK T71 iš tikrųjų skirti didelės galios traktoriams, naudojamiems dirvos įdirbimui ir pasėlių tarpueilių kultivavimui. Vikšrai turi daug išskirtinių ypatybių, dėl kurių jie tinka jūsų traktoriui. Pirma, protektorius yra pagamintas iš geras eksploatacines savybes turinčio mišinio, kuris pasižymi išskirtiniu atsparumu įpjovimams ir dėvėjimuisi. Antra, optimizuotas protektoriaus raštas užtikrina puikų sukibimą ir važiavimo komfortą – o žmonės, atlikdami kasdienius darbus, dažnai nepakankamai vertina komforto svarbą! Negana to, standžiosios pavaros sistemos pavaros dantukai turi optimalią formą, kad būtų užtikrintas ypatingas lankstumas. Galiausiai, vikšro karkasas yra sutvirtintas keturiais itin tvirto plieninio kordo sluoksniais.

Visa tai leidžia vikšrams AGRIFORCE BK T71 užtikrinti puikų didelio matmenų stabilumo ir lankstumo balansą bei lemia jų išskirtinį ilgaamžiškumą. Rinkoje siūlomi penkių skirtingų dydžių vikšrai!

BKT vikšrų ateitis

Vadovaudamasi šūkiu „Augame kartu“, BKT visada siekia plėsti ir didinti savo gaminių asortimentą, ieškoti naujų galimybių ir neatsilikti nuo naujausių pramonės tendencijų. Todėl džiaugiamės galėdami imtis šios naujausios, BKT vikšrų gamybos, veiklos. Ir patikėkite, bus dar daugiau įdomių gaminių! Stebėkite mūsų socialinius tinklus, kad gautumėte išskirtinių žinių apie kiekvienus naujus BKT vikšrus, nes artimiausiais mėnesiais ketiname išleisti dar keletą. Galbūt rasite tobulus vikšrus, kurių jūsų traktorius taip ilgai laukė!