Straipsniai

23.04.2024
Palaikyti tinkamą slėgį padangose yra labai svarbu, nes tai daro didelę įtaką transporto priemonės krovumo ir greičio savybėms. Daugelis vairuotojų ir technikos operatorių ignoruoja tinkamo padangų slėgio svarbą, nes nežino apie galimą jo poveikį vairavimo patirčiai, saugumui ir degalų naudojimo efektyvumui. Šiame straipsnyje apžvelgiama, kaip padangų slėgis veikia apkrovą ir greitį, bei pateikiamos rekomendacijos, kaip nustatyti optimalų jūsų transporto priemonės padangų slėgį. Įvertinkite lemiamą padangų slėgio vaidmenį gerinant vairavimo kokybę ir bendrą transporto priemonės būseną.
19.04.2024
Statybų technikos našumo optimizavimas: radialinių padangų vadovas
Siekiant maksimalaus statybų technikos našumo ir veiksmingumo, labai svarbu parinkti jai tinkamas padangas. Šiame straipsnyje bandoma išsiaiškinti pastaraisiais metais išpopuliarėjusių radialinių padangų savybes ir jų pranašumus palyginti su standartinėmis padangomis, konstrukcijos privalumus ir ribojimus.
10.04.2024
Nuolat kintančioje technologinės pažangos aplinkoje labai svarbu atsižvelgti į įvairiuose sektoriuose vykstančius pokyčius, tad žemės ūkio bei pramonės mašinų padangos nėra išimtis. Šiame straipsnyje apžvelgiame naujausius inovatyvius padangų technologijų pasiekimus, kurie gali pertvarkyti pramonę ir leisti pasiekti precedento neturinčių rezultatų.
06.04.2024
Kiekvienas vykdo savo misiją, kad pasaulis taptų švaresnis. Tačiau ši užduotis tikrai nėra lengva. Siekiant tvaresnės praktikos, susiduriama su daugybe iššūkių. Tai galima pastebėti ir bekelės (angl. OTR) padangų perdirbo sektoriuje. Šis straipsnis padeda suprasti OTR padangų perdirbimo iššūkius.
20.03.2024
Kad žemės ūkio technika galėtų važiuoti sudėtingomis sąlygomis, jai reikalingos specialios paskirties padangos. Manevravimas per purvą, šiukšles ir lipnias medžiagas kelia didelį iššūkį, kuris gali trukdyti efektyviai atlikti žemės ūkio darbus. Dėl žemės ūkiui skirtų padangų pažangios technologijos nauji modeliai pasižymi savaiminio išsivalymo savybėmis, todėl aktyviai įveikia nurodytas kliūtis ir leidžia optimizuoti bendrą efektyvumą. Šiame straipsnyje mes gilinsimės į žemės ūkio padangų savaiminio išsivalymo mechanizmus ir neįkainojamą naudą, kurią jos teikia pramonei.
07.02.2024
Padangos FL 252 tinka logistikos operacijoms skirtiems šakiniams krautuvams. Padangos yra itin ilgaamžės, o ypatingas protektoriaus raštas užtikrina maksimalų stabilumą vykdant kėlimo darbus.
08.12.2023
Transporto priemonės įvairioms medžiagoms vežti - tai specialios paskirties mašinos, skirtos pervežti, sandėliuoti, tvarkyti ir saugoti medžiagas bei įvairius gaminius sandėliuose, įmonėse ir kitoje pramoninėje aplinkoje. Šios mašinos leidžia optimizuoti procesus, padidinti našumą ir užtikrinti medžiagų tvarkymo saugumą. Kiekvienai iš krovimo mašinų, kaip antai šakiniai krautuvai, vežimėliai padėklams pervežti, užsakymų rinktuvai ir ekskavatoriniai krautuvai, yra būdingos konkrečios savybės ir funkcinės galimybės.
29.10.2023
Aplinkos sąlygos jau nebesvarbu – BKT jums pasiūlys tinkamiausias padangas! Mūsų bekelės (OTR) padangų asortimentas specialiai sukurtas važiuoti sudėtingiausiu reljefu – nuo uolėtų kalnų iki smėlėtų dykumų. Šiame tinklaraščio įraše aptarsime, kurios bekelės (OTR) padangos yra tinkamiausios vasarai ir sausiems paviršiams. Tad prisisekite saugos diržus ir mėgaukitės važiavimu – tuoj bus karšta!
25.10.2023
Techniką, kurioje sumontuoti papildomi ratai su tarpikliais, draudžiama naudoti, jeigu nustatytasis slėgis išorinėje padangoje yra didesnis arba lygus ant vidinio rato sumontuotos padangos slėgiui. Išorinio rato padangos slėgis turi būti bent 0,5 bar mažesnis už vidinio rato padangos slėgį.
27.08.2023
Informacija apie sudvejintus ratus, sudvejinimo sistemas, naudojimo galimybes, montavimo instrukcijos
21.08.2023
Gausus BKT produktų asortimentas reiškia ne tik lengvesnį ir komfortiškesnį šienapjūtės sezoną, bet ir leidžia ūkininkams nuolat kelti našumą
17.07.2023
Arvinds Podars (Arvind Poddar), Balkrishna Industries Ltd. valdes priekšsēdētājs un rīkotājdirektors.
15.05.2023
Klimato kaitos problema išryškino ekologinio ūkininkavimo svarbą. Atsakydami į šį poreikį, žemės ūkio technikos gamintojai pateikė pažangių žemės ūkio technikos mašinų pasiūlymų. Tai lėmė aukštosiomis technologijomis pagrįstų mašinų paklausos augimą. Būtent tokius produktus siūlo bendrovė BKT, ištikima tausojančius dirvos dirbimo metodus taikančių žemės ūkio bendrovių partnerė.
14.03.2023
BKT plečia strateginiu požiūriu svarbiausią gamyklą ir pristato savo verslo planą — iki 2026 metų pasiekti dviejų milijardų dolerių apyvartą ir bendrą 600 000 metrinių tonų per metus siekiančią gamybos apimtį
02.03.2023
(iki 55 proc.) didesnė keliamoji geba ir didelis kontakto su paviršiumi plotas: CFO simboliu pažymėtos padangos leidžia ūkininkams dirbti našiau ir nekenkti dirvai
01.02.2023
Perėjimas prie elektrinio mobilumo — tai stabili, visuose segmentuose stebima, tendencija. Bendrovė BKT siūlo aukštosiomis technologijomis paremtas padangas elektromobiliams. Nuo šiol specialiai transporto priemonėms su elektriniu varikliu skirtus gaminius galima atpažinti iš logotipo E-READY. „Esame pasiruošę“ - tokią aiškią žinutę rinkai siunčia šis logotipas.
23.01.2023
Be kitų išskirtinių savybių, traktoriams skirtos hibridinės padangos RIDEMAX IT 696 ir RIDEMAX IT 697 (M + S) yra universalios įvarioms dangoms ir pasižymi nedideliu poveikiu gruntui, todėl idealiai tinka eksploatuoti skirtingomis darbo ir oro sąlygomis.
18.01.2023
BKT yra nesustabdoma ne tik bet kokio reljefo vietovėje, bet ir dominuojant naujuose rinkos segmentuose! Neseniai vykusiose SIMA ir EIMA parodose pristatytas mūsų naujausias gaminys AGRIFORCE BK T71 - pirmasis visiškai naujos žemės ūkio technikai skirtos BKT guminių vikšrų serijos modelis.
12.01.2023
Artėja žiema! O tai reiškia, kad netrukus įsivyrausiančios oro sąlygos pareikalaus išskirtinio dėmesio saugumui. Svarbu žinoti, kad skirtingose pasaulio šalyse galioja skirtingi reikalavimai padangoms. Jūsų šaliai galiojančias rekomendacijas galima rasti kompetentingų institucijų tinklalapyje. Tačiau visos padangos, nesvarbu, kur Jūs jas įsigijote, turi atitikti saugumo normas.
20.12.2022
Tikrovėje ši praktika tik didina galimą riziką, nes naujausios karto padangoms ir šiaip yra būdingos išskirtinės savybės, kurios yra būtinos vykdyti konkrečias užduotis. Todėl įsisenėjęs įprotis balansuoti žemės ūkio paskirties technikos padangas  užpildant jas skysčiu tampa nebeaktualus.
1 2 3 Kitas