Straipsniai

01.12.2022
Bendrovė BKT plečia savo produktų asortimentą ir pradeda veikti naujame rinkos segmente. Nuo šiol BKT pasiūloje galima bus rasti guminius vikšrus AGRIFORCE BK T71, kurie atverčia naują puslapį BKT veiklos istorijoje.
21.11.2022
Šiais neramiais laikais, nuolat augant einamosioms išlaidoms ir gilėjant tiekimo grandinių problemoms, vis svarbiau yra mažinti išlaidas ir didinti darbo efektyvumą visur, kur tik įmanoma. Tas pat taikytina, be kita ko, tiek žemės ūkio, tiek statybų pramonės sektoriams, kuriuose padangoms tenka išskirtinė svarba.
16.11.2022
Darbas šlaituose yra tikras iššūkis saugumo požiūriu. Mašinų ir padangų pasirinkimą lemia polinkio kampas, eksploatavimo sąlygos, važiavimo greitis ir su vykdomais darbais susiję ypatumai. BKT dalijasi profesionaliais patarimais, kaip išsirinkti tinkamas padangas ir koks turi būti slėgis padangose.
09.11.2022
Dienos eina vis šaltyn, naktys - ilgyn, ir tai gali reikšti tik vieną - atėjo ruduo, o kartu ir laikas deramai pasirūpinti padangomis! Atėjus rudeniškiems orams būtina atlikti tinkamus kasdienės techninės priežiūros veiksmus ir taip užtikrinti betrikdį padangų darbą ir maksimaliai ilgą jų tarnavimo laiką. Todėl pristatome 10 mūsų geriausių patarimų, kaip paruošti padangas rudeniui.
07.11.2022

Išsirinkti žemės ūkio mašinoms tinkamas padangas gali būti tikrai nelengva užduotis. Technologijos nuolat tobulėja, todėl sekti visas naujienas ne visada spėjama. Tikėtina, kad jau esate girdėję apie VF indekso padangas ir jums kyla su tuo susijusių klausimų, o būtent:



28.10.2022
OTR (bekelės) padangos naudojamos vienuose iš sudėtingiausių, konkrečiai, statybų ir kalnakasybos pramonės, sektoriuose. Atsižvelgus į naudojimo sąlygas, specialios paskirties OTR padangos yra vertinamos dėl tokių savybių, kai antai patikimas sukibimas, stabilumas ir ilgaamžiškumas.
06.10.2022
Išskirtinis tvarumas ir atsparumas šoninei smūginei apkrovai — šiomis savybėmis pasižymi įvairios paskirties BKT padangos su aramidinio pluošto brekeriu.
29.08.2022
Hibridinės kultūros, po derliaus nuėmimo likę pernelyg žemi augalų stiebai ir netinkama dirvos priežiūra gali tapti padangų pradūrimų ir įpjovimų priežastimi. Šiai problemai spręsti bendrovė BKT sukūrė derliaus nuėmimo ir plūginei technikai skirtus padangų modelius, kuriems gaminti naudojamas specialus gumos mišinys.
15.08.2022
Tinkamai parinktos padangos gali padėti operatoriams optimizuoti darbus tiek atvirame lauke, tiek tankiai išdėstytuose vynuogynų tarpueiliuose ar kalnų vaismedžių soduose.
19.07.2022
Vaismedžių sodai, vynuogynai, kukurūzų ar runkelių laukai — visoms kultūroms būtina joms tinkama priežiūra. O derlingumas priklauso ne tik nuo naudojamos įrangos, bet ir nuo transporto priemonėje sumontuotų padangų.
04.07.2022
Kontaktinė dėmė ir technikos atramos plotas. Padangos - tai viena svarbiausių visų automobilių transporto priemonių sudedamoji dalis. Rūpestingas požiūris, dėmesingumas ir atsargumas vairuojant lemia ne tik geresnes padangų eksploatacines savybes, bet ir didesnį saugumą.
31.05.2022
Pateikiamas padangų asortimentas skirtas šakinių krautuvų darbui pagerinti.
05.05.2022
Ypatingas tvirtumas, ilgaamžiškumas, didelis našumas, taupus degalų naudojimas: Paprastai radialinės konstrukcijos padangos yra tinkamiausias pasirinkimas žemės ūkio technikai. Vis dėlto, kiekviena situacija yra išskirtinė...
14.04.2022
Indijoje įsikūrusi tarptautinė įmonė bando ir kuria siauros specializacijos padangų serijas grunto tankinimo technikai, skirtas naudoti įvairioms užduotims, skirtingomis sąlygomis. Išskirtinės šių padangų savybės yra stabilumas, tvirtumas ir ilgaamžiškumas.
01.04.2022
Naudodami betriukšmes padangas, ūkininkai gali pasiekti realių pokyčių. Protektoriaus konstrukcijos tyrimas parodė, kad AGRIMAX V-FLECTO ir RIDEMAX IT 697 (M+S) yra optimalūs sprendimai ieškantiems mažesnį triukšmą skleidžiančių padangų
16.03.2022
Padangų linija PORTMAX vienija sprendimus, skirtus įvairių tipų jūrų uostų technikai ir užtikrinančius atsparumą dėvėjimuisi, puikų sukibimą su kelio danga ir išskirtinį saugumą.
09.03.2022
Trauka, sukibimas su paviršiumi, tvirtumas ir saugumas — tai vienos iš reikšmingiausių savybių važiuojant dumblingu ir drėgnu gruntu.
03.03.2022
Lanksčios, patvarios ir ilgaamžės — šios padangos užtikrina komfortą, puikų sukibimą su kelio danga ir nepriekaištingą valdomumą bet kuriomis sąlygomis.
22.02.2022
Žiema — tai Šiaurės pusrutulyje naudojamos žemės ūkio technikos poilsio metas, kuris gali trukti kelis mėnesius. Kaip apsaugoti padangas prastovos metu ir jas paruošti būsimam sezonui? Bendrovė BKT dalijasi naudingais patarimais.
20.01.2022
Šios radialinės padangos — idealus sprendimas žiemos sezono žemės ūkio darbams
1 2 3 Kitas