Pasiruoškite žiemos iššūkiams su BKT Ridemax IT 697 (M+S) padangomis

Šios radialinės padangos — idealus sprendimas žiemos sezono žemės ūkio darbams.

Serenjas (Italija), 2021 metų gruodžio 20 diena

Bendrovė BKT sukūrė specialiai žiemos sąlygoms pritaikytas padangas. Šis sprendimas palengvina darbą ne tik ant purvingų ar užsnigtų paviršių, bet ir siekiant maksimalaus našumo įprastinėmis sąlygomis, važiuojant sausu žemės paviršiumi. Padangos atitinka įvairius į paviršiaus tipą ir eksploatavimo sąlygas orientuotus techninius reikalavimus. Gumos mišinys ir protektorius buvo kuriami siekiant garantuoti išskirtines padangų savybes net žemos temperatūros sąlygomis ir užtikrinti trauką ir sukibimą tiek važiuojant šlapia, tiek užsnigta ir slidžia danga.

RIDEMAX IT 697 (M+S) — geriausias pasirinkimas dirbti atšiauriomis žiemos sąlygomis. Šios traktoriams skirtos radialinės BKT padangos buvo kuriamos siekiant užtikrinti patikimas savybes važiuojant tiek purvingais, užsnigtais, tiek sausos žemės paviršiais, todėl jos tinka daugeliui šiuolaikinių ūkininkų ar jų rangovų atliekamų darbų.

RIDEMAX IT 697 (M+S) padangų protektoriaus įrantos ir specialus gumos mišinys, sukurtas siekiant užtikrinti išskirtines padangų savybes net žemiausios temperatūros sąlygomis, leidžia užtikrinti tinkamą trauką ir sukibimą bei komfortą ir stabilumą važiuojat šlapiais ir slidžiais paviršiais.  Be to, šios padangos puikiai sukimba su apledėjusia arba apsnigta kelio danga, todėl montuoti nuo slydimo saugančias grandines nebūtina. Šiuo metu šios padangos siūlomos 12-os dydžių.  

Palyginti su analogiškais produktais, šioms žieminėms padangoms būdingas didesnis ilgaamžiškumas: BKT bandymai parodė, kad RIDEMAX IT 697 (M+S) padangos atlaiko virš 4000 darbo valandų ir todėl laimi prieš ant galinės ašies sumontuotas standartines padangas, kurios atlaiko 3000 darbo valandų.

RIDEMAX IT 697 (M+S) padangos priklauso BKT RIDEMAX padangų serijai, kuri sukurta žemės ūkio ir pramonines pervežimo užduotis atliekantiems traktoriams ir priekaboms. Išskirtinės šios serijos padangų savybės yra stabilumas važiuojat dideliu greičiu, didelė keliamoji galia, kuri leidžia sumažinti transportavimo ciklų skaičių, ir mažesnis pasipriešinimas riedėjimui, leidžiantis taupyti degalus.   

BKT tinklalapis žiniasklaidos atstovams: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room


Apie BKT:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — padangų gamybos bendrovė, kurios buveinė įsikūrusi Indijoje. BKT grupė siūlo gausų modernių bekelės padangų, skirtų žemės ūkio, pramoninei, žemės kasimo, kalnakasybos, taip pat didesnio eigumo ir sodo technikai, asortimentą. BKT inovatyvių sprendimų, skirtų patenkinti labai skirtingus klientų poreikius, pasiūlymai yra prieinami daugiau kaip 160 pasaulio šalių ir skaičiuoja virš 2700 pavadinimų. Apsilankykite mūsų tinklalapyje www.bkt-tires.com