Bohnenkamp AG ir BKT parodoje Hanoveryje AGRITECHNIKA 2019

18.10.2019

Hanoveryje lapkričio 10-16 dienomis vyks pati didžiausia ir pasaulyje pirmaujanti tarptautinė žemės ūkio mašinų ir įrangos paroda – AGRITECHNICA 2019.

Hanoveryje lapkričio 10-16 dienomis vyks pati didžiausia ir pasaulyje pirmaujanti tarptautinė žemės ūkio mašinų ir įrangos paroda – AGRITECHNICA 2019.

Per 7 parodos dienas pagrindiniai pramonės gamintojai ir tiekėjai turės galimybę lankytojus supažindinti su naujausiais pokyčiais žemės ūkio inžinerijos, augalų auginimo srityje ir pagrindinėmis pasaulio žemės ūkio komplekso plėtros tendencijomis.

Parodoje bus eksponuojami mūsų motininės bendrovės Bohnenkamp AG (Vokietija) ir garsaus BKT(Indija) padangų gamintojo, kurį oficialiai atstovauja mūsų įmonė, stendai.

Bohnenkamp AG ir BKT stenduose bus demonstruojamas platus žemės ūkio technikos padangų asortimentas, tame tarpe ir inovatyvūs produktai.

BKT stende puikuosis naujos radialinės padangos V-FLEXA (dydis VF 600/55 R 26.5), sukurtos specialiai žemės ūkio priekaboms. Tai vienos iš naujausios kartos visureiginių padangų su VF technologija, užtikrinančia maksimalų padangos šonų paviršiaus elastingumą. Ši technologija suteikia Jums galimybę gabenti sunkius krovinius, kai padangų slėgis yra 30% mažesnis už slėgį standartinėse to paties dydžio padangose.

Parodoje Agritechnica 2019 Bohnenkamp AG stendas bus įsikūręs 4 salėje, D21 stendas,
BKT – 3 salėje, B06 stendas.

Bohnenkamp Rytų grupės darbuotojai Bohnenkamp AG ir BKT stenduose dirbs nuo lapkričio 10 iki 15 dienos.