STARCO Beli Manastir suteiktas CREDIT RATING CERTIFICATE OF EXCELLENCE "AAA" sertifikatas

09.04.2015

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad plieninių ratlankių gamyklai STARCO Beli Manastir suteiktas CREDIT RATING CERTIFICATE OF EXCELLENCE "AAA" (gebėjimo užtikrinti AAA kokybės lygį) sertifikatas. Tarptautinėje vertinimo skalėje ААА žymi aukščiausią reitingą bei itin aukštą gebėjimą laiku ir pilna apimtimi vykdyti prisiimtus įsipareigojimus.

CREDIT RATING CERTIFICATE OF EXCELLENCE "AAA" sertifikatas

STARCO Beli Manastir šis sertifikatas suteiktas, nes bendrovė priklauso 5-iems proc. pagal 2014 metų rodiklius pirmaujančių Kroatijos Respublikos įmonių. Sertifikatą suteikė BISNODE – didžiausia Europos reitingų agentūra. Pagrindinė agentūros būstinė įsikūrusi Stokholme, Švedijoje.

STARCO Beli Manastir

STARCO turi išskirtinę ratų gamybos patirtį. Esame vieni iš didžiausių ratlankių gamintojų pasaulyje, o savo klientams siūlome tiek mažus, tiek didelius, tiek vidutinio dydžio ratus. Lenktyniniai, bekelei ir manevrams gamyklos viduje skirti ratai. Plieniniai ir plastikiniai ratai pramonei ir žemės ūkiui. Tai ne šiaip sau ratai, o techninės naujovės, leidžiančios bendrovei STARCO užimti pirmaujančias pozicijas visame pasaulyje.

STARCO plieniniai ratai – tai itin sėkmingas pasirinkimas darbui chemiškai agresyvioje aplinkoje, tokioje, kur organinės atliekos, tokios kaip medžių lapai ir nupjauta žolė, patenka į mašinų dalis ir skatiną koroziją. STARCO nuosavos gamybos plieniniai ratai padengti elektroforezės būdu, užtikrinančiu veiksmingą apsaugą nuo korozijos.