Agrimax Force: nepriekaištingas pasirinkimas didelės galios traktoriams, naudojamiems bet kurio tipo dirvai įdirbti

13.07.2021

Naujame vaizdo įraše BKT Network skaitmeninėje platformoje išsamiai pristatoma viena iš žinomiausių mūsų įmonės padangų linijų

Serenjas (Italija), 2021 metų birželio 30 diena

AGRIMAX FORCE — vienos iš populiariausių BKT padangų. Šios padangos buvo sukurtos siekiant padidinti didelės galios traktorių darbines charakteristikas įdirbant bet kurio tipo dirvą. Ši padangų linija pelnytai laikoma viena geriausių BKT modelių linijoje, mes pasižymi tokiomis savybėmis kaip antai universalumas, tvarumas ir greitis, t.y. savybėmis, kurias ypač vertina ūkininkai ir rangovai.

AGRIMAX FORCE padangoms BKT Network kanale skirta laida, kurioje išsamiai aptariami visi šio modelio privalumai. Laidos įrašą galima rasti čia:

https://www.bkt-network.com/bkt-training/training-agrimax-force-episode

IF technologija

Išskirtinė AGRIMAX FORCE savybė — IF technologija, kuri riboja padangų poveikį mechanizmams ir dirvai, todėl yra tolygi dirvos kokybės garantijai. BKT pasitelkta IF technologija leidžia naudoti platesnį profilį, todėl užtikrinamos tokios savybės kaip antai didelis eigumas ir tolygus apkrovų pasiskirstymas esant žemam slėgiui. Grunto sutankinimo laipsnis taip pat labai sumažėja, o tai savo ruožtu užtikrina geresnį vandens nuvedimą ir geresnį dirvos prisotinimą oru. Augalų šaknys gauna daugiau vandens ir augimą skatinančių maitinamųjų medžiagų.

Be to, IF padangų protektoriaus raštas palankiai veikia eigumo savybes ir mažina važiavimų skaičių, o išskirtinės traukos dėka padidėja lauko darbų našumas ir laukų derlingumas. Visa tai pasiekiama nemažinant slėgio padangose ir leidžia taupyti laiką.

Kaip ir kitų pagal IF technologiją pagamintų padangų modelių, AGRIMAX FORCE padangų tarnavimo laikas, palyginti su kitomis standartinėmis analogiškomis padangomis, yra ilgesnis 10 proc. Net ir tuo atveju, jei padangos naudojamos esant žemam slėgiui, jos pasižymi išskirtiniu atsparumu pradūrimams ir nusidėvėjimui tiek lauko, tiek kelio sąlygomis.

Galiausiai, sustiprinto AGRIMAX FORCE karkaso dėka, užtikrinančio maksimalų našumą, efektyvumą ir (kas taip pat labai svarbu) bendrą vairuotojo komfortą, IF technologija užtikrina padangų universalumą ir struktūrinį vientisumą net esant didelėms apkrovoms. 

Praktinis pavyzdys: bendrovė AgriverdeCerro Maggiore

AGRIMAX FORCE — tai puikus sprendimas, skirtas didesnės nei 250 AG traktoriams, kuriame dera ekonomiškumas, pasipriešinimas riedėjimui ir universalumas, bet visų pirma - greičio charakteristikos. Šioms padangoms suteiktas greičio indeksas D, kuris reiškia, kad mašina, kurioje sumontuotos šios padangos, gali judėti iki 65 km/ val. greičiu nekeičiant padangų tuo atveju, kai išvažiuojama iš lauko į kelią.  

Daugelis ūkių AGRIMAX FORCE padangas pasirinko būtent dėl šių išvardytų priežasčių. Viena iš jų yra Cerro Maggiore (Šiaurės Italijoje) įsikūrusi bendrovė Agriverde, kurios specializacija yra prekyba traktoriais, žemės ūkio technika ir inovatyviomis derliaus rinkimo technologijomis.

Ši bendrovė, kurios patirtis įdirbant skirtingos kilmės ir struktūros dirvas viršija 15 metų, siūlo mažesnį poveikį aplinkai užtikrinančias paslaugas už kainą, kuri yra maždaug 30 proc. žemesnė palyginti su tradicinėmis apdorojimo galimybėmis. Šio patrauklaus pasiūlymo paslaptis slypi Agriverde darbo metode, kuris leidžia apdoroti dirvą prieš sėją vieno ciklo metu vietoje tradicinių trijų ciklų.

Bendrovė nusprendė pakeisti originalias traktoriaus Fendt 936 Vario padangas AGRIMAX FORCE IF 710/60 R34 164 D padangomis, sumontuotomis ant priekinės ašies, ir IF 900/60 R42 180 D padangomis - ant užpakalinės ašies.

Ir štai rezultatas: bendrovė BKT padėjo klientams maksimaliai pratęsti darbo dienos trukmę ir optimizuoti darbą laukuose esant žemam slėgiui (1,0 bar priekinėse padangose ir 1,3 bar užpakalinėse padangose) iki rezultato, viršijančio 3200 lauko darbų valandų.

Pasiekti šio rezultato leido, be kitų, tinkamas mašinos atraminis paviršius, leidęs deramai paskirstyti traktoriaus svorį ir visą masę perkėlus į žemę.

AGRIMAX FORCE padangos sulaukė daugybės itin palankių atsiliepimų, paskatinusių bendrovę BKT išplėsti siūlomų modifikacijų pasiūlą. Šiuo metu siūloma 20 skirtingų padangų modifikacijų.

2019 metais bendrovė sukūrė jos istorijoje didžiausio dydžio padangas, skirtas žemės ūkio mašinoms. Tai modelis IF 750/75 R 46, kurio skersmuo siekia 2,3 metro. Šis sprendimas atitinka šiuolaikinio žemės ūkio poreikius ir augančią traktorių, kurių galia nuolat didėja, paklausą.

Užsiregistruokite BKT tinkle nemokamai ir stebėkite laidą:

https://www.bkt-network.com/bkt-training/training-agrimax-force-episode

BKT tinklalapis žiniasklaidos atstovams: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.


Apie BKT

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — padangų gamybos bendrovė, kurios buveinė įsikūrusi Indijoje. BKT grupė siūlo gausų modernių bekelės padangų, skirtų žemės ūkio, pramoninei, žemės kasimo, kalnakasybos, jūrų uostų, sodo ir kitai didesnio eigumo technikai, asortimentą. BKT inovatyvių sprendimų, skirtų patenkinti labai skirtingus klientų poreikius, pasiūlymai yra prieinami daugiau kaip 160 pasaulio šalių ir skaičiuoja virš 2700 pavadinimų. Apsilankykite mūsų tinklalapyje www.bkt-tires.com

Foto galerija