Bendrovė BKT gavo platininį sqep sertifikatą iš Caterpillar

31.08.2021

Serenjas (Italija), 2021 metų rugpjūčio 18 diena

Bendrovė BKT pakartotinai gavo SQEP (Tiekėjų darbo kokybės gerinimo procesas) sertifikatą iš Caterpillar ir pakėlė savo 2021 metų statusą nuo auksinio iki platininio.

Šis reikšmingas apdovanojimas skiriamas tiekėjams, einamaisiais metais pademonstravusiems aukščiausią procesų kokybę ir jų valdymo lygį.

Konkrečiai, bendrovė BKT pasižymėjo išskirtiniu atsidavimu lyderystės, kokybės, klientų aptarnavimo ir kito palaikymo srityse. Šis pasišventimas savo darbui yra būdingas visai bendrovės veiklai, t. y. pradedant projektavimo darbais ir baigiant nuolatiniu klientų palaikymu.

Būtent čia slypi BKT sėkmė. SQEP platininis sertifikatas ne tik patvirtina indų įmonės siekį tobulinti logistiką ir kurti pažangias aukščiausios kokybės padangas, bet ir pabrėžia sėkmingą Caterpillar ir BKT bendradarbiavimą, teikiantį dar tvirtesnį pagrindą bendradarbiauti ateityje.

„Didžiuojamės šiuo įvertinimu“, - pareiškė Arvind Poddar, BKT prezidentas ir valdybos narys – Mes ne tik patvirtinome aukščiausią mūsų darbo procesų kokybę, bet ją viršijome, pasiekdami maksimalų galimą lygį. Tai liudija prestižinis Caterpillar sertifikatas. Tačiau mes neketiname sustoti ties šiais pasiekimais. Priešingai, nuolat stengiamės gerinti mūsų standartus ir bendradarbiavimą su tiekėjais. BKT istorija - tai nuolatinės plėtros ir nepaliaujamo ėjimo į priekį istorija“.

BKT tinklalapis žiniasklaidos atstovams: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.


Apie BKT

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — padangų gamybos bendrovė, kurios buveinė įsikūrusi Indijoje. BKT grupė siūlo gausų modernių bekelės padangų, skirtų žemės ūkio, pramoninei, žemės kasimo, kalnakasybos, jūrų uostų, sodo ir kitai didesnio eigumo technikai, asortimentą. BKT inovatyvių sprendimų, skirtų patenkinti labai skirtingus klientų poreikius, pasiūlymai yra prieinami daugiau kaip 160 pasaulio šalių ir skaičiuoja virš 2700 pavadinimų. Apsilankykite mūsų tinklalapyje www.bkt-tires.com