Naujo L-5 dydžio padangos BKT EARTHMAX SR 51

23.11.2021

Pradedama prekyba naujo - 875/65 R 29 L-5 - dydžio padangomis EARTHMAX SR 51.

Itin gilus protektorius L-5 patikimai saugo nuo įpjovimų ir pradūrimų bei užtikrina šių padangų, naudojamų sudėtingomis sąlygomis veikiančiuose ratiniuose krautuvuose, ilgaamžiškumą.

Serenjas (Italija), 2021 metų lapkričio 3 diena

Bendrovė BKT išleido naujo - 875/65 R 29 L-5 - dydžio EARTHMAX SR 51 padangas.

Naujosios 65 serijos padangos sukurtos specialiai sudėtingomis sąlygomis veikiantiems ratiniams krautuvams, eksploatuojamiems abrazyviniuose akmenų karjerų paviršiuose ir sąvartynuose. Itin gilus įpjovimams atsparus protektorius L-5 užtikrina patikimą padangų apsaugą nuo įpjovimų ir pradūrimų bei jų ilgaamžiškumą.

Be to, padangų EARTHMAX SR 51 briauna yra specialiai apsaugota siekiant iškirtinės traukos ir ilgaamžiškumo. Tvirta metalo kordo karkaso konstrukcija ir įpjovimams atsparus gumos mišinys leidžia padidinti darbo našumą ir pailginti naudojimo trukmę bei išvengti prastovų dėl padangų pažeidimų.

Žemo profilio konstrukcija ir sutvirtintos briaunos užtikrina išskirtinį atsparumą ir ilgaamžiškumą, o kvadratiniai pečių zonos blokeliai išstumia akmenis ir mažina padangos pradūrimo riziką.  

Naujas dydis - 875/65 R 29 L-5 - papildo esamų, t. y. 17.5 R 25, 20.5 R 25, 23.5 R 25, 29.5 R 29, 35/65 R 29 ir 35/65 R 33 dydžių rikiuotę. Visos padangos yra su specialiu L-5 protektoriumi iš įpjovimams atsparaus gumos mišinio. Šių dydžių padangos dažnai naudojamos įvairiems krovimo darbams, nes atitinka reikalavimus, keliamus technikai, eksploatuojamai bekelės sąlygomis visame pasaulyje.  

Padangos EARTHMAX SR 51 atstovauja EARTHMAX linijai, kuri sukurta siekiant geresnio standžiarėmių sunkvežimių, ratinių krautuvų, buldozerių, greiderių ir kitų daugiafunkcių transporto priemonių sukeliamos apkrovos paskirstymo. Šiai linijai būdinga siūlomų modelių gausa, todėl rasti tinkamas padangas bet kuriai paskirčiai tikrai nesudėtinga. EARTHMAX linijoje siūloma virš 20 skirtingų bekelės technikai skirtų padangų modelių, kurie skirstomi atsižvelgus į jų paskirtį, paviršių ir techniką, kuriai jie skirti naudoti. Be to, galima rinktis įvairaus dydžio ir skirtingo gumos mišinio padangas.

Bendrovė BKT siekia atitikti kiekvieno pirkėjo lūkesčius ir reikalavimus, todėl EARTHMAX modelių linija nuolat papildoma ir tobulinama.


Foto galerija