BKT atidaro naują padangų gamyklą Valujoje, Indijoje

01.10.2021

Net pandemija negalėjo sustabdyti BKT įgyvendinti ambicingą 56 milijonų JAV dolerių vertės projektą. Naujos gamyklos pajėgumai suprojektuoti per metus pagaminti 30 tūkstančių tonų visureigių padangų.

Serenjas (Italija), 2021 metų rugsėjo 28 BKT pradėjo bandomąją gamybą naujoje moderniausioje gamykloje, Indijos Maharaštros valstijoje.

Į šios Valujos mieste gamyklos, galinčios per metus pagaminti iki 30 tūkst. tonų visureigių padangų, statybą buvo investuota 56 mln. JAV dolerių.

Produktų asortimente bus mažo ir vidutinio skersmens padangos, skirtos žemės ūkio ir pramonės technikai. Paleidus pilnai visus gamybos pajėgumus, įmonėje dirbs apie 500 darbuotojų.

Naujos BKT gamyklos statyba - strateginis sprendimas, leisiantis įmonei padidinti ne tik gamybos apimtis, bet ir efektyvumą.

Naujoji 89.000 m² ploto gamykla buvo pastatyta nuo nulio. Ji įsikūrė vos už 5 km nuo pirmosios BKT gamyklos Valujoje, atidarytos 1987 m. ir tebeveikiančios iki šiol.

Pagrindinė užduotis buvo pažangios gamybos sukūrimas organizaciniu ir techniniu požiūriu, taip pat padalinių ir darbo eigų pertvarkymas, siekiant maksimaliai padidinti efektyvumą.

Kertinis akmuo buvo padėtas 2019 m. birželio mėn., o pagrindiniai statybos etapai buvo vykdomi pandemijos metu. BKT, prieš tęsdama projektą, nusprendė užtikrinti visų dalyvaujančių darbuotojų saugumą. Pandemija neįtakojo BKT noro judėti į priekį su šūkiu: „Viskas įmanoma!“

BKT nuolat kelia sau aukščiausius tikslus ir plečia savo įtaką visureigių padangų rinkoje. BKT prezidentas ir generalinis direktorius Arvind Poddar apibendrino kompanijos filosofiją sekančiai: „Plėtra – tai mūsų atsakomybė. Darbas dėl ateities - mūsų nuolatinis tikslas. Įmonė, nemokanti drąsiai žvelgti į ateitį, panaši į žmogų, nemokantį svajoti“.

Foto galerija