Naujienos

20.09.2016
“Spectechnikos operatorių varžybose” kompanija STARCO Eastern Group dalyvavo partnerio teisėmis. Jau septintą kartą šį renginį organizuoja kompanija SIA Witraktor – oficialus Caterpillar® Inc. dileris Latvijoje.
22.08.2016
Kaip jau pranešėme anksčiau, STARCO Rytų grupei prisijungus prie Bohnenkamp Group, ženkliai išsiplėtė mūsų įmonės tiekiamos produkcijos asortimentas. Ši aplinkybė ir mūsų įmonės politika, kuria siekiama užtikrinti sandėlyje nuolatines dideles atsargas tarp mūsų klientų labiausiai paklausių dydžių padangų, ratlankių ir kamerų, lėmė daug didesnių sandėliavimo patalpų poreikį.
19.08.2016
Kaip žinia, įmonė BKT yra pasiryžusi tobulėti kartu su savo partneriais. Ką gi tai reiškia? Tai reiškia, kad mes visada esame šalia ir atidžiai stebime jūsų poreikius. O juos išsiaiškinę stengiamės padaryti viską, kas įmanoma, kad jūs turėtumėte tinkamiausias padangas, padėsiančias gerinti jūsų veiklą.
22.07.2016
STARCO Eastern Group tapus Bohnenkamp Group nare, ženkliai išsiplėtė mūsų bendrovės siūlomos produkcijos asortimentas.
14.07.2016
Bendrovė STARCO praneša pradėjusi intensyviai bendradarbiauti su žinomo Indijos gamintojo – bendrovės BKT – pramoninių padangų padaliniu.
31.05.2016
Ypatingu naujojo traktoriaus Zetor Crystal dizaino elementu tapo raudoni ratai. Gamintojas ketina ateityje tokį dizainą įdiegti visoje produkcijos serijoje.
18.05.2016
Bendrovės priėmė „stiprinimo strategijos“ sprendimą: BOHNENKAMPAG perima STARCO verslą antrinėje rinkoje, o STARCO perima BOHNENKAMPAG verslą tiekiant komplektuojančias dalis keleivinių automobilių priekabų gamintojams.
13.01.2016
Žemės ūkio technikos prekybos agentas surengė naujos prikabinamosios sėjamosios Amazone pristatymą. Sėjamoji buvo sumontuota naujo modelio 6150M John Deere traktoriuje.
04.12.2015
STARCO kompanija informuoja apie SUMAŽINTAS KAINAS, kurios bus taikomos pramoninės ir kelių tiesimo technikos (minipakrovėjų (tipo Bobcat), pramoninių traktorių, geiderių, ekskavatorių, ekskavatorių-krautuvų, pneumovolų, frontalinių krautuvų, uosto krautuvų, savivarčių ir kt.),  taip pat šakinių krautuvų pneumatinėms ir pilnos gumos padangoms.
02.12.2015
AB Voltyre-Prom - viena iš pirmaujančių ir dinamiškai augančių padangų gamybos įmonių. Šiuo metu įmonė gamina virš 100 modelių ir dydžių padangas, tačiau pagrindinė jos specializacijos kryptis - žemės ūkio ir pramoninės paskirties padangos.
1 ... 6 7 8 9 10 11 Kitas